Wednesday, November 14, 2007

100 ribu yang gagal -Rakyat tolak Pembangkang

pilihanraya kini     2:15 PM    

Setelah kita melihat kegagalan pembangkang yang didalangi PKR dan kumpulan IFC (Sivarasa Rasiah, Raja Petra, Tian Chua, NGO2) dengan memperbodohkan Haji Hadi Awang dan PAS perkara-perkara seperti berikut perlu di fikirkan oleh ahli-ahli PAS.

1). Kerjasama pembangkang PAS, PKR, dan DAP bersama Bar Counsil perlu dipersoalkan. Apakah niat kumpulan bar counsil terlibat sehingga sanggup menyediakan pasukan peguam dibawah pimpinan Sivarasa rasiah yang melindungi pesalah demonstrasi haram yg ditangkap.

2.) Gabungan parti pembangkang dgn kumpulan anti Islam seperti IFC (Interfait Commision) perlu dipersoalkan. IFC telah berjaya memperdayakan PAS dan PKR.
3) Rakyat tidak gemar pembangkang yang menyusahkan rakyat sehingga menyebabkan kesesakan jalan raya, kerugian perniagaan dan lain-lain lagi.
4) Pembangkang /penganjur sanggup menjemput Al Jazeera membuat liputan dan menyampaikan fakta dalam perhimpunan itu. Al Jazeera sekarang merupakan agenda barat menguasai dunia.
5) Peristiwa hujan lebat pada hari kejadian bukan secara kebetulan. Tetapi telah ditakdirkan. Difahamkan PAS mengadakan solat hajat sebelum itu memohon agar tidak hujan. Bagaimanapun pada hari kejadian, hujan turun dengan lebat sehingga menyebabkan ahli demonstrasi lari bertempiaran dan orng tidaj menyertai demonstrasi. Apakah Allah tidak mendengar dan menerima doa PAS? Allah lebih tahu PAS dan Keadilan yang suka menyeleweng agama.
6) kenapa Nik Aziz Mursyidul Am tdk turun berdemonstasi bersama BERSIH? adakah nik aziz telah tahu perhimpunan itu gagal?
7) Husam Musa hanya duduk dalam masjid negara. Kenapa tidak berfungsi dengan baik?
8) Handphone Ronnie Liu hilang siapa yang curi? ahli PAS ke?
9) Paling jelas laporan media bercanggah. Harakahdaily. 100k, malaysiakini 40k, suara kedailan 40k, tranungkite 20k, tetapi yang sebenarnya hadir ialah tak sampaipun 8000 orang.
10) Orang Islam sambut pemimpin KAFIR SEPERTI Lim Kit Siang dan Lim Guan eng di masjid negara. Kenapa pula penglibatan Cina dan India sangat sedikit.

0 comments :

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.