Monday, January 7, 2008

Strategi ANWAR melambatkan pilihan raya semakin menghampiri kegagalan

pilihanraya kini     1:39 PM    

ah
Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) mengulangi bahawa pilihanraya umum "sudah semakin hampir" walaupun wujud spekulasi kerajaan mungkin menangguhkannya kerana ia menghadap pelbagai masalah sekarang."Bila saya kata pilihanraya sudah hampir, lebih baik anda mempercayainya kerana ia bukan main-main," kata Pengerusi SPR,Tan Sri Abdul Rashid Abdul Rahman dalam akhbar the Star.


Usaha Anwar sebelum ini untuk melambat dan menangguhkan pilihan raya begitu jelas kelihatan. Beliau semakin ghairah untuk menjadi PM. Kekerapan bertemu dengan agen Yahudi dan Amerika untuk memburukkan negara, perhimpunan 10 November, HINDRAF dan pelbagai siri demontrasi adalah di dalangi oleh Anwar. Misi anwar ialah menunjukkan negara dalam keadaan huru-hara.


Syarat anwar bertanding pilihan raya hanya akan tamat selepas April 2008. Ini bermakna Anwar akan berusaha melambatkan pilihan raya sehingga mei untuk beliau boleh menyertai pilihan raya. Strategi kotor anwar ini jelas dapat dibaca. Anwar sanggup melakukan apa sahaja asalkan sanggup berkuasa sehingga menyokong Amerika dan HINDRAF mengatakan Melayu dan UMNO membersih etnik india di negara ini. (Rujuk TV India).


0 comments :

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.