Wednesday, January 9, 2008

Tragedi Boikot yang gagal Vs Pengerusi SPR Cabar Boikot

pilihanraya kini     3:27 AM    


"Boikot Memang Tindakan Bodoh. Kami Sudah Sedar Betapa
Bodohnya Kami dulu"
Ketua DPP Wilayah Persekutuan,
Kamaruzaman Mohamad di Balai Polis Dang
Wangi bersama ahli-ahlinya.


Sudah tentu kita masih ingat tahun lalu dalam pilihan raya kecil Batu Talam pakatan pembangkang telah boikot pilihan raya kecil. Boikot itu akhirnya gagal. Anwar Ibrahim memang berjaya memperbodohkan Hadi Awang dan pemimpin-pemimpin pembangkang yang lain.

Selepas kegagalan boikot pilihan raya kecil kecil DUN Batu Talam, maka pilihan raya kecil DUN Machap menyaksikan pembangkang terpaksa bertanding dalam pilihan raya. Kebodohan cermin kegagalan boikot itu diteruskan lagi apabila mereka terpaksa tidak memboikot pilihan raya kecil DUN Ijok.

Kebodohan tahap cipan pembangkang ini diteruskan lagi pada perhimpunan 10 hb Bersih yang juga gagal. Pembangkang terpaksa angkut semua pengikutnya dari pelosok negara yang hanya bejaya dikumpulkan kira-kira 7000 hingga 8000 org. (Tak sampai 100 ribu).

Terbaru apabila Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Ab. Rashid Ab. Rahman mencabar parti pembangkang supaya tidak menyertai pilihan raya umum akan datang sekiranya mereka tidak yakin dengan keadilan serta ketelusan sistem pilihan raya di negara ini. Maka panas punggunglah pembangkang. Mulalah Salahuddin Ayob ajak Pengerusi SPR berdebat secara terbuka. Terbaru ialah Laporan tersebut dibuat oleh Ketua DPP Wilayah Persekutuan, Kamaruzaman Mohamad di Balai Polis Dang Wangi hari ini, mengikut Seksyen 107, Kanun Acara Jenayah (KAJ). Laporan polis ini adalah satu sandiwara pembangkang sudah boleh diagak

Bukan kah memang pembangkang nak boikot? So Boikot sajalah. Sekarang bila dah kena cabar barulah panas punggung. Barulah nak salahkan pengerusi SPR. Betullah kata Tans Sri Rashid..kalau tak suka jgn bertanding. Lagipun bagus juga provokasi tan sri Rashid tu sedar juga pembangkang bahawa BOIKOT ADALAH TINDAKAN BODOH.............SEKARANG BODOH MEREKA DAH NAMPAK SANGAT. RAKYAT BUKAN BODOH BERFIKIR.

saksikan kebodohan kami!!!
Boikot Batu TalamDulu Kami memang bodoh boikot sekarang...Kami tunjukkan kami bodoh lagi!! Salahhuddin Cabar Tan Sri Rashid

0 comments :

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.