Wednesday, July 23, 2008

UMNO Sudah Bersilat di Sanglang

pilihanraya kini     10:45 PM    

Tan Sri Muhd Taib, Datuk Shahrizat Jalil, Dato Noh Omar dan beberapa orang lagi jeneral perang UMNO sudah pun membuka gelanggang untuk bersilat dengan parti pembangkang di Sanglang. Cuma menanti keputusan mahkamah sama ada menolak atau menerima rayuan dari PAS sahaja.
Dato' Seri Shahidan Kassim (Pengerusi Perhubungan UMNO Perlis) turut sama berganding bahu bersama Tan Sri Muhammad Taib untuk menewaskan siapa sahaja bakal calon PAS di Sanglang. Siaplah PAS nanti, Sanglang akan jadi kenangan paling pahit buat PAS nanti. Kalau berani lawanlah !!!!

YAB Dato' Seri Dr Mohd Isa Sabu (Menteri Besar Perlis) turut bersama turun padang meraikan kehadiran Tan Sri Muhammad Taib (Ketua Penerangan UMNO Malaysia. PAS pasti gelisah untuk melawan panglima-panglima UMNO ini yang sudah pun bersilat terlebih dahulu di Sanglang. PAS pula sibuk memberi beras dari rumah rumah di Kampung Bongor Kudung untuk mempengaruhi pengundi. Mentang mentang harga beras naik, PAS ambil kesempatan atas kesempitan yang berlaku. PAS nak bagi kelabu mata pengundi sahaja, sejak 1999 mereka menang satu habuk pun tiada pembangunan di Sanglang. Apa yang ada hanya ceramah, ceramah dan ceramah.

0 comments :

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.