Saturday, August 30, 2008

ERTI MERDEKA BUAT PKR

pilihanraya kini     11:31 PM    




Merdeka buat penyokong PKR ialah:

1) Barang murah semuanya, kalau boleh ambil free kat kedai lagi bagus

2) Tol tiada, lalu ikut suka hati je. Buang semua pembahagi jalan dan kereta dan motor boleh keluar masuk sesuka hati.
3) Minyak mesti murah. Kalau mahal ja marah kerajaan. Kalau boleh setiap hari kena murah kalau tak murah. Kerajaan jahat dan rakyat merana. Kalau dapat minyak free lagi baik, barulah kerajaan itu bagus.
4) Nampak ja bendera Malaysia pusing bagi terbalik. Kalau tidak, Malaysia ini hanya UMNO ja yang punya. Kalau bagi terbalik baru padan muka UMNO. Puas hati lah kalau buat bendera terbalik. Tapi bendera zionis yang sama warna dengan warna bendera Adil korang cium dan junjung atas kepala.
5) Kalau boleh pemimpin PKR, DAP dan PAS adalah disenaraikan sebagai orang yang maksum. Terpelihara dari dosa. Jika ada tuduhan terhadap mereka anggaplah itu sebagai fitnah dan kerja jahat BN. Orang orang PKR, DAP dan PAS adalah mulia dan terpelihara dari melakukan dosa.

4 comments :

Anonymous said...

BN lah parti yg maksum.Ahli2nya tak ada dosa besar atau kecik.Terutama umno,memelihara ISLAM dgn sempurna.Kerana ISLAM yg Rasul"SAW"ajar belum "sempurna"maka disempurnakan oleh umno dgn islam hadhari yg diberi pujian tinggi oleh George Bush(musuh ISLAM no.1 didunia)Semoga sekelian ahli umno dapat menjadi penghuni syurga...........

Anonymous said...

Anwar ibrahim adalah pemimpin yang paling maksum dalam sejarah melayu.

Anonymous said...

Nak wat mcm mana... dah fanatik sgt, semua org salah, semua org silap. Depa aja betui....

Anonymous said...

anwar adalah pemimpin pilihan bush. korang nak argue buat apa lagi?

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.