Monday, August 25, 2008

PAKATAN RAKYAT MENUJU KEHANCURAN

pilihanraya kini     11:58 PM    


Mulanya Anwar janji nak beri kerusi Timbalan Perdana Menteri 1 dan Timbalan Perdana Menteri 2 tetapi akhirnya mereka berebut hendak kerusi Perdana Menteri. Anwar juga yang kena main. Lepas Anwar jadi Perdana Menteri, ingat Kit Siang dan Karpal Singh nak duduk diam je tengok Anwar lama lama jadi PM sampai ke mati. Lepas tu mereka mesti nak jadi PM pula. Siapa yang ajar kalau bukan Anwar. Rugilah kita kalau undi Anwar.

2 comments :

Anonymous said...

Lagi besar rugi kalau beri undi pd umno kerana dah jadi "open secret" pemimpin umno kaya raya hasil merompak harta negara.Tidak ada satu pun ahli parlimen umno yg hidup sederhana,semuanya bermegah dgn hidup gaya "the rich and famous".

Anonymous said...

ye la tu...sebeb pemimpin pkr dan dap semua miskin dan naik basikal je..

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.