Thursday, December 11, 2008

4 Orang Bakal Calon PAS di Kuala Terengganu

pilihanraya kini     12:34 AM    
Sudah ada empat nama yang disebut-sebut bakal calon PAS di Kuala Terengganu. Yang paling hangat sekali dan paling favourite adalah Dr Syed Azman iaitu ADUN Batu Buruk. Yang kedua adalah Mohammad Sabu iaitu Naib Presiden PAS dan yang ketiga adalah Dr Mohd Khazani, bekas pensyarah UPM. Yang keempat adalah Datuk Wan Mutalib Embong iaitu Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Terengganu. Antara empat nama ini, dua nama adalah dari kem Erdogan iaitu Dr Syed Azman dan Dr Mohd Khazani. Dua nama lagi ialah dari Kem Ulama iaitu Mohd Sabu dan Datuk Wan Mutalib. Kalau salah satu kem ini tidak bersetuju dengan nama yang dipilih, maka akan berlaku lah cah keting dalam PAS. Masing-masing berebut hendak jadi orang yang ke-83 ahli parlimen Pakatan Rakyat. Bolehlah menipu dalam Parlimen nanti.

4 comments :

Anonymous said...

stupidddddddddddddddd

dariana said...

sejak bila hang jadi tukang provok @ tukang fitnah ? dahlah jangan ngarut.. x akan laku pun..

S46_dulu said...

apa-apa hal pun BN mesti di tumbangkan tak kisah ada seratus nama calon utk pas,kerana kerja puak BN ni melagakan orang dan tamak serta pentingkan poketnya.

rizal said...

alah mmg dasar hati busuk org PAS ni.....tahi busuk pun dia kata wangi..buang masa jer bertekak dgn org PAS ni hati batu susah nak terima hakikat

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.