Saturday, December 13, 2008

Artis Sasaran Terbaru Anwar Bagi Menangi Pilihan Raya

pilihanraya kini     9:17 PM    

Untuk pengetahuan semua pembaca, Zaini Ahmad (Penyampai Berita NTV7) adalah seorang gay boy. Sementara, Ras Adiba Radzhi menjadi rapat dengan Anwar Ibrahim melalui Datuk Tony daripada Sabah. Datuk Tony adalah bekas boyfriend Ras Adiba dan taukeh Bailey Pub di Subang Jaya. Datuk Tony berperanan sama seperti Nallakarupan dahulu, membekal mana-mana gadis yang diminati oleh Anwar Ibrahim. Ras Adiba ketika itu bertindak sebagai pengantara bersama dengan Datuk Tony.
Manakala Pyan Habib pula diperkenalkan kepada "circle" Anwar Ibrahim oleh Datuk Johan Jaafar semasa Anwar masih lagi Timbalan Perdana Menteri. Datuk Johan Jaafar menjadi seseorang yang "untouchable" semasa Anwar menjadi TPM. Malah jika ada orang mengkritik Datuk Johan Jaafar, Anwar sendiri akan membelanya. Akil Haay pun dengar katanya sudah cenderung untuk sokong Anwar pula sekarang ni. Apa nak jadi dengan imam NTV7 nih.

Ramai tidak sedar bahawa perlantikan Anwar Ibrahim dalam International Crisis Group (ICG) telah menunjukkan hubungannya yang " kumpulan anti Islam". Ini disebabkan ICG adalah sebahagian daripada "product neo conservatif". Sama seperti Gus Dur, Amin Rais dan Habibie, Anwar juga mejadi sebahagian perkakas neo conservatif untuk menguasai sesebuah kerajaan. Janganlah hendaknya mana-mana artis Malaysia terperangkap dalam jerat dan muslihat Anwar ini.

11 comments :

Anonymous said...

Kepada Penulis blog ini :
1.Berape lama enko buang masa edit
gambar bodoh tu?
2. Cakap biar berpadah2, taulah enko tu penyokong BN
3. Ingat enko ni dah alim sangat ke!! Tahu maksud Quran tu ape?
4. Enko lah orang yang paling teruk tak pernah saya jumpa. Enkolah Kafir!! Memalukan bangsa dan agama je!! Berambus!!!!!!

Rafiq said...

Ya Betul..macam anjing je..

Jing said...

Apa mau marah-marah..Dia punya pasal lah. U bising buat apa

Dr.Sid said...

kepada anonymous 1 - dah takda idea bernas lagi ka nak sound org?cermin diri sendiri dl.

salam bos, bravo. teruskan perjuanganmu menentang peliwat no.1 satu negara ni.

http://writtenbyhim.wordpress.com/

|? said...

Helo Bro,
Ini dia punya blog. Lu tak suka lu blah.

Hmmm said...

Salam Anonymous 1..

masuk umah orng tu bg salam la dlu

:D

Pyanhabib said...

gua tidak terhutang duit satu sen pun dengan johan atau anwar.
gua kenal johan sebagai rakan, gua kenal anwar sebagai pengetua gua semasa di yayasan anda. dua nama ini tak ada kena mengena dengan gua sama ada gua mahu ke kiri atau ke kanan, ke bawah tanah atau ke atas langit. terima kasih.

Pyanhabib said...

johan jaafar TIDAK PERNAH perkenalkan gua kepada anwar ibrahim.

Pyanhabib said...

merujuk entri `artis sasaran terbaru anwar bagi memenangi pilihan raya'. johan jaaffar TIDAK PERNAH perkenalkan gua kepada anwar ibrahim. gua tidak ada terhutang satu sen pun dari diaorang!

dariana said...

wat apa DSAI mahu jadikan artis tukang kempen atau bahan tarikan wat menyokong pkr. fitnah bodoh ni..tak laku.PR menang PRU12 baru2 ni pun xguna artis pun..BN ada guna..taklaku gak.soal artis nak ke parti mana2 pilihan mereka sebab mereka ada hak memikir dan memilih kan..kan..sama spt orang lain.

panglima said...

aku suka pengakuan pyanhabib. wa tabik sama lu bro. ada lagi yang nak mengaku...silakan

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.