Monday, February 16, 2009

Gambar Bogel Elizebeth Wong, Siapa Ambil Gambar?

pilihanraya kini     3:38 PM    

Elizabeth sedang bersama dengan Sim Tze Min, ADUN Pantai Jerjak Penang. Eliza beritahu ada bekas teman lelakinya ambil gambarnya. Siapakah teman lelaki Eliza itu? Ada orang kata Tian Chua pernah jadi boyfriend Eliza juga. Semua ADUN-ADUN PKR ni jenis yang tak nak kahwin samalah macam Tian Chua dan Teresa Kok. Free life. Itu pun ada orang nak pilih mereka juga.

13 comments :

http://pkrpasdap.blogspot.com

tua-tua pun laku juga

Anonymous said...

Hancur negara kalau puak puak ni memerintah Malaysia. Patutlah ketuanya meliwat bukan masalah besar pada puak-puak ni. PAS tentu berbangga bertemankan puak puak ini. Hancur negara.

Cheguman said...

Abe Mie, pemimpin PR buat, tak apa.

Anonymous said...

PR punya isu mesti boleh punya. Tapi ada cara mau dpt. foto tu kah. Brg baik punya tu... Warisan Kerajaan PR...

Anonymous said...

parti itu tidak salah,politik itu tidak salah,semua hendak membantu rakyat tapi yang jadi salah adalah pemimpin itu sendiri,meletakkan kepentingan diri lebih dari kepentingan rakyat.

mohd kamal said...

korek korek korek u are correct. Ingat tak ini video... he he he . Ini misti kerja mat video atau mat photo. Apa nak kisah Budak video pun leh jadi MP di S'gor. Nanti yg jual ais krim pulah leh jadi ADUN mampus le M'sia. Lepas tu buat video Ais krim ke telanjangke bogel ke ...... semuanya ok

Anonymous said...

Sesiapa nak lakukan seks dengan sesiapa adalah hak individu. Tapi kalau telah ditangkap gambar oleh pasangan itu tanggong sendirilah. Jangan setiap kali ahli PR ada skandal, mangsa mesti BN!!! Tuduh liwat, BN kena, ahli PR resign BN kena, ahli PR ghaib, BN kena. Apakah dosa BN dituduh setiap kali PR ditimpa masalah?

Biasanya kalau kita waras fikiran, perlu kita meneliti dulu berita yg kita terima. kita pergi kepada punca masalah tersebut dan cuba selesaikan. cakap-cakap yg tiada asas akan meruntuhkan negara kita. yang mana hak perlu kita ketengahkan. so, kalau benda tu jadi pada ahli keluarga kita, agak-agaknya macam mana ye! cuba jadi warga negara yang punya jati diri. tq

Anonymous said...

UMNO perasuah

Anonymous said...

UMNO perasuah dari akar umbi sampai ke pucuk, tunggu la nak tengelam.

Takut la pilihanraya

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=w3Gg39UUVSU

tgk la gambar tebaru eli nih...isk2...

Anonymous said...

salam mohon jasa baik utk ubah suai logo saudara panglima, dicadangkan kalimah Allah dan Muhammad dipadam atau diganti, mohon sangat2. Terima kasih.

odie said...

APSAL BODOH SGT ORANG YANG FANATIK MACAM KORANG NI.. BERJUANG ATAS DASAR AGAMA N KEADILAN KONON.. KERANA POLITIK BERPECAH BELAH.. MATANG LA SIKIT BODOH!

BARISAN NASIONAL KE PARTI KEADILAN RAKYAT KE SUME NYE DAH MMG JADI BAHAN YANG HALANG KITA BERSATU PADU.. PEMIMPIN PARTI GILA KUASA, GUNAKAN ORANG2 BODOH MACAM KORANG YANG DILAGA2KAN..

DALAM ISLAM DAH JELAS YANG FITNAH TU DOSA.. MMG JELAS BANYAK YANG MUNAFIK KAT SINI...

BODOH!

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.