Thursday, February 19, 2009

Hilmi Teman Lelaki Elizabeth Wong Atau Dot Dot Dot

pilihanraya kini     8:59 AM    

Adakah lelaki ini teman lelaki Elizabeth Wong ? Muka jambu jugak macam Saiful Bukhari juga ni. Taste Eli sama dengan Anwar nampak...Teman lelaki atau lelaki simpanan?

"Teman lelaki Elizabeth itu adalah ahli PKR dan pernah bekerja dengan saya sebagai pegawai khas selama sembilan bulan" Hee Loy Sian, Ahli Parlimen Petaling Jaya Selatan.

Anggota polis mengiringi Exco Selangor, Elizabeth Wong ke rumahnya bagi menjalankan siasatan penyebaran gambar separuh bogelnya di Jalan Gasing, Petaling Jaya. Kalau polis nak minta DNA, Eli nak bagi tak DNA tak?


5 comments :

bungaraya said...

Sekarang ada ubat untuk membesarkan "anu" lelaki. Boleh membesar hingga besar lengan. Mungkin si Helmi tu guna ubat tu tak? Sebab itu ia digilai perempuan cina. Bukan sahaja Eliza agaknya.

Anonymous said...

Skg Hilmi ada katner agaknya. pasni boleh ler tuduh BN punya angkara, macam Saiful. yang jadi mangsa BN. tolong la... kalau nak buat apa apa pun jangan libatkan BN di masa depan. BN tak sejahat tu. Takpayahlah nak cari undi lebih, buat kerja tak beretika. korang menang 4 negeri skg pun takder maknanya sebab korang rendah moral tetapi ramai yang percayakan korang.

Anonymous said...

BUKAN GAMBO SEPARUH BOGEL..LAAA
TAPI GAMBO TELANJANG BULAT...SIAP KANGKANG LAGIIIIIII.......

Anonymous said...

memang betul kate kawan tu bukan separuh bogel tapi full, bukan gambar curi tapi rela bukan dalam paksa. bila kamera zoom terus masuk dalam terowong, terowong bukit lanjan. owang politik yang suka berjaga malam bila tengok gambar ni terus mohon balek teringatkan yang di rumah yang dah keluar air liur basi.ini adalah propeganda PKR supaya kaki brainstorm kader2 BN cepat balek puaskan bini kat umah.Lepas ini mesti ada idea lain pulak.Dulu diaorang kasi budak muda gan dadah,sekarang macam macam idea baru pulak. memang jahanam .....

Anonymous said...

UMNO BODOH

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.