Tuesday, March 24, 2009

11 Sebab Nizar Tidak Boleh Diundi Di Bukit Gantang

pilihanraya kini     7:28 PM    


11 sebab Nizar tidak perlu dipilih di Bukit Gantang :

1. Dia Mohon Derhaka kepada Sultan Perak

2. Semasa menjadi MB Perak, dia jadi boneka DAP

3. Dia team Erdogan yg pro Anwar yg disokong Zionis

4. Dia luluskan tanah kepada Cina selama 999 tahun

5. Dia bukan calon pilihan Nik Abdul Aziz Nik Mat tetapi calon pilihan Ngeh Kor Ham

6. Dia bukan anak tempatan Bukit Gantang

7. Dia tamak kuasa dan enggan serah kereta Camry. Tu baru kereta

8. Dia lebih bertuankan Anwar Ibrahim daripada PAS, bermakna apa saja agenda pihak asing melalui Anwar dia akan sokong

9. Dia lebih suka mengajak rakyat berdemonstrasi, yg kena tangkap & sakit siapa?

10. Datuk Harussani, Mufti Perak memfatwakan Nizar adalah penderhaka. Siapa yg harus kita percayai antara 2 ini?

11. Nizar tidak sesuai jadi pemimpin sebab keras kepala, macam mana kita nak tegur dia nanti?

20 comments :

kawan, banyak poin yg kamu ada untuk Nizar, bagaimana dengan Zambry atau UMNO atau sesiapa yg berkenaan?
Jangan sekali kamu membuat simpulan dan mengatakan apa yang disifatkan olih kamu sebagai benar.
Ingatlah sedikit kawan, kami semua tidak membantah hanya mau kebenaran..itu sahaja
Terime kasih dan selamat malam

Anonymous said...

11 sebab mengapa aku sokong Nizar

1.sebab BPN bodoh...
2.sebab BPN BANGANG
3.sebab BPN LEMBU...
4.sebab BPN BAGHAL...
5.sebab BPN BIUL...
6.sebab BPN LEMBAP..
7.sebab BPN TONGGONG...
8.sebab BPN BEBAL...
9.sebab BPN BIUT...
10.sebab BPN LAHABAU...
11.sebab BPN PENCACAI...

Anonymous said...

SATU Sebab Mengapa Blogger ini Langsung Tidak Perlu Dipedulikan

1) Lepas Nizar menang, blogger ini termasuk post ini akan menjadi bahan ketawa.

Anonymous said...

kau ni anjing UMNO.. banyak bunyik la pulak...

http://pkrpasdap.blogspot.com

dah lah kutuk orang...sekrang budak2 muda dah loya nak sokong Pakatan...

http://pkrpasdap.blogspot.com

dah lah kutuk orang...sekrang budak2 muda dah loya nak sokong Pakatan...

Anonymous said...

Nanti sudah dapat keputusan baru hang tau. Rasanya mungkin calon bn hilang wang petaruhan pun. Lepas tu gua yang ketawa. Tak percaya, tunggulah siapa boleh diundi nanti.

Jentayu said...

Kenapa kamu teramat gerun sekali dengan DS Nizar, Sebab beliau adalah yang terbaik untuk pengundi Bukit Gantang!!!!!!!!!!. Kamu harus sedar, Rakyat Perak, khusus pengundi-pengundi diBukit Gantang sedang mengira hari untuk melebur Be'end. Nantikanlah saat dan ketikanya. Keangkuhan kamu adalah pemangkin kejatuhan amenobe'end. Jangan terlalu sebok menjaga tepi kain orang!!!!.

Anonymous said...

kwn panglima, hang memang panglima. hang baguih, memang hebat. banyak mana pahala hang dpt, berbanding dosa. kalau pahala byak, mai kongsi sikit. kalau dosa bnyk, aku minta istighfar,taknak join hang masuk jahanam. jgn main hentam kutuk saja kwn. - hang panglima nusantara kat sini

Anonymous said...

Berita bangang! Tarak fakta langsung! Patut lah UMNO cukup takut dgn PR... media alternatif pendokong UMNO (mcm blog ni) semuanya bodoh2 belaka.

Anonymous said...

Hei kawan, aku sangat sukalah kau orang tulis blog macam ni, sebabnya bila korang tulis blog begini aku rasa makin ramai rakyat Malaysia yang makin meluat dengan korang termasuklah pengundi-pengundi yang akan mengundi di Bukit Gantang nanti. Cepatlah sikit BeeEnd ranap. Kira bagus lah kawan bila BeeEnd dah ranap korang pun ranap sama.

ex-mic said...

aku menyesal buka blog ni....... menyampah.patut kena flush kat tandas kaum negro bernanah dan berbisul.walaupun aku dulu dlm MIC selama 8 tahun,aku betul betul menyesal.aku pernah berbual dgn NIZAR dan nada tuturnya serta kerhormatan kepada semua kaum tidak boleh dipertikaikan.dia bkn boneka cina.ok. abih mamak zambry tu elok sangat ke?anee teh tarik unee.tanya zambry pada tahun 2oo6 bulan disember iaitu dua hari sebelum happy new year, apa dia buat kat hotel..............!!!!!
just tanya dia hotel dan bulan disember tu je then tengok dia punya reaksi........ ambik kau

Anonymous said...

Betul cakap kawan, semua orang PR tak guna. Orang yg betul-betul berguna ialah Naji,Toyo,KJ,Ali,Norza,Taib,Hee dap,....semua ni bagus betul!

aku pun orang melayu... said...

inilah media alternatif UMNO. kalau mcm ni baek xsah buat la.
otak Utusan Melayu je...
xde akal, lps tu edit gambar mcm budak sekolah. Ingat lawak sgt la tu. keh keh... Aku malu la dgn korang. dh la sebangsa dgn aku. sebelum ni aku heran knapa ada lg org sokong UMNO, rupanya org mcm ko la yg tetap kekal sbg pencacai UMNO.

Anonymous said...

...kalau dah sampai buruk2kan orang sampai mcm ni sekali, cukup menyesal kerana ada orang umno yg ni. agaknyer inilah caranya lama kelamaan orang melayu meyampah nak menyokong umno sebab selalu jer memburuk2kan orang lain.
apa pun hakikatnya, inilah yang sering kali berlaku....

Anonymous said...

Assalamualaikum....Sebenarnye sapa yang derhaka....Kes MB Terenggganu ngan Perlis camne plak yer? tak derhaka ke tu???????????????????

sila buat penilaian dengan sebaiknya...Hanya Allah Yang Tahu...

Anonymous said...

media blog umno cuma penjelmaan tidak lebih dari surat layang je, hanya tuduhan kosong je tiada fakta, lainlah golongan media alternatif, hehe

Anonymous said...

entah,aku pon dah tak sabar nak tunggu PR perintah malaysia.boleh jadi barua amerika israel.boleh ranapkan negara ni...bolegh ramai2 jadi homo kat malaysia ni...aku suka sangat.cepatla BN kalah...

Anonymous said...

Tak payah tunggu amerika atau Israel, la oi haprak, amenobe'end hang tu pun dah cukup layak meranapkan negara dan rakyatnya sekali. Tak kan hang tak nampak????, buta kot hang ni. Tu la ada akai malas pkiaq, padahnya, jadi buta, pekak dan tuli sama sekali. Mampuih LOOOOOOO!!!!.

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.