Tuesday, March 31, 2009

Anwar Al Punggungi Takut Turun Di Bukit Gantang

pilihanraya kini     4:09 AM    

Haha..takutlah tu nak turun kat Bukit Gantang. Mana tak nya Anwar takut jugak kalau skandal dia dengan Shamsidar akan didedahkan di Bukit Gantang. Azmin Ali pun takut kalau cerita isterinya, Shamsidar dan Anwar didedahkan nanti. Orang kata harapkan pagar..pagar makan padi..inilah kelakuan Anwar. Isteri anak buah pun dia nak kebas. Nasib tak baik lah Azmin dapat bos macam Anwar. Memang tak boleh pakai. Yang Nizar nak dengar jugak cakap Anwar ni apa pasai???

11 comments :

Anonymous said...

Kepala hotak hangpa, cerita basi yang telah terbukti fitnah semata, hasil rekaan umnob'end yang dah bankrup idea. Jakuns yang tidak bermaruah dan kepicikan akal fikiran, sanggup berbuat apa saja untuk mengisi tembolok dan perut masing-masing. Takut sangat dengan DS Anwar, kerana beliau anti rasuah.

Mungkin Anwar ke luar negara cari 'dana' kot ?

Tapi kenapa time pilihanraya kerap pulak dia ke luar negara ?

Musykil betul lah..

Anonymous said...

Malam sakit tengok wayang, cerita wayang BE END nazak. ikut nada lagu Awang Trasher.... wakaka.... Takbir

Anonymous said...

salam, apa yg ko mengarut ni labu... kalau dah takde bahan tutup je lah blog ko ni. Bahan dalam blog ni mcm taik yg aku berak pd tadi. Maknanya sape yg baca bahan dari blog ni serupa hangpa tengok taik yg aku berak pg tadi. Penyokong fanatik KJ

Mazhar said...

kenapala aku tengok org pr ni teruk2 sangat ??? Tak reti berbahasa elok2 langsung. maki hamun jadi mainan bibir mereka ....
tak tahu ker Bahasa melambangkan Bangsa ???

Anonymous said...

Maki hamun kena pada tempatnya. Hangpa pi baca komen-komen kat blog -blog hangpa, bukan saja hangpa maki hamun, sindir, tempelak, malahan hangpa tak habih-habih dok buat fitnah.Kami anggap blog-blog hangpa tu biadab, tak nampak pun yang hangpa tu orang baik-baik. Kalau macamtu macam mana nak berbahasa dengan hangpa????????. Kepala hotak hangpa tu macam tong taik!!!!!!!!!.

Anonymous said...

Orang PAS memang suka fitnah orang! berlagak macam pejuang ISLAM. tapi sebenarnya ikut perangai ABU LAHAB!!!!! sudah ler tu. bawak-bawak bertaubat!. Kalau dah totok pas dengan PR. Nik Aziz suruh hang pa main bontot pun hangpa main.... HAHAHA

Anonymous said...

astagfirullah..bwk2 la mngucap..ingt azab ALLAH tu amat pedih..tmbh2 tuk owg y wat fitnah neh..tepuk dada tnya iman..aku x tuduh sape2..sape2 y trasa..lantaklaa..ops,"bahasa melambangkan bangsa"..yeke???kompius3..

Anonymous said...

kami merampuih ni pn sebab bahasa skarang da smakin terhakis..camne nak cakap baik2 klo bahasa sendiri dikikis..jgn salahkan kami..salahkan mahathir..hahaha

Anonymous said...

ok lah tu ade gak cerita menarik nak baca :) malaysiakamu.blogspot.com

Anonymous said...

tapi pakatan rakyat menang!


kah kah kah.
bodoh la 'Be End' ni
kah kah kah.

jamaludin jarjis menteri bontot kim salam kat hang pa.

haha!

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.