Sunday, March 29, 2009

Muhyiddin Ketuai Kemenangan BN Di Bukit Gantang

pilihanraya kini     10:39 PM    

Muhyiddin Yassin dan Zahid Hamid akan mengembalikan semula kemenangan BN di Bukit Gantang. Siang tadi bilangan penyokong yang hadir untuk menyokong BN melebihi jumlah yang ada di pihak pembangkang. Inilah padahnya bila pembangkang pada malam harinya asyik pergi ke Kampung Pondan sahaja. Malam malam tengok pondan kat Taiping..mana lah nak ramai masa penamaan. Nasib baik pondan itu tak terkangkang atas sofa. Jika tidak susah juga jadi nya.

6 comments :

Anonymous said...

Heavy Duty- Heavy Pay.

And heavy lost at Bukit Gantung ..

GOMO said...

SALAM..
TERUSKAN MENYERANG BNM DENGAN SEGALA HUJAH DAN FAKTA YANG ADA BAGI MEMBANTU KERAJAAN
SEMEMANGNYA BNM TELAH MELAKUKAN PEKARA BANGSAT DAN BACHOL

http://gomo-no1.blogspot.com/2009/03/serang-bnm-habis-habisan.html

Anonymous said...

Nasi dah menjadi buboq, dah habih dah. Rakyat dah habih pikiaq dah. Tunggula nanti keputusan, kita sama-sama tengok. Dalam hidup ni tak dak benda yang orang tak tukaq, agama pun ada yang tuqaq, hangpa buat tak tau sajakan???. ni kan pula parti, tukar selalu laaaaaaaaa. Hehhehhhhhhhhh

Anonymous said...

I orang Umno jugak tapi yang I tau masa penamaan calon tu kita 10 ribu je yang mereka I think ada 50 ribu so I tak setuju la dengan u yang cakap bukan-bukan --- what is fact is fact - tell the truth - dont worry we still can win if we keep truth

Anonymous said...

kepada pembuat blog neh... mu ni... kenapalah kalo kite nak mengundi BN sedangkan kite tau byk rasuah, songlap duit rakyat?? apa sebenarnya kite mengundi PAS?? apakah motifnyer??? apa kite undi BN semata2 nakkan pembangunan tapi kemiskinan di malaysia semakin meningkat??? Anuar dipecat dulu sampai masuk ISA semata2 ingin selamatkan duit rakyat dari mahathir... ko kate macam2 kat anuar... bebal ke??? otak ade???Mahathir sendiri dah mengaku liwat yang lame tu salah... ni kan pulak liwat ni.. Dunia semakin berakhir... Fitnah semakin berleluasa... IF U THINK YOU BN WILL SURVIVE IN THE NEXT ELECTION>>> RETHINK AGAIN.... Salam

Anonymous said...

Yang pasal azizah menderita tu pasal mahathir la...for example... if u father get caught to ISA... if your mother don`t take the rensponsible then who???? your mother wanna seek another husband??? huhu.. maybe its your life your mom`s are living with sadness because of your father... how pathetic...

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.