Sunday, March 29, 2009

Pemuda UMNO Akan Gegar Taiping

pilihanraya kini     4:44 AM    

Penamaan calon di Bukit Gantang akan diadakan hari ini, seramai 10,000 orang Pemuda UMNO sudah bersiap sedia untuk mengegar Bukit Gantang. Ada 500 orang Pemuda UMNO yang akan bersiap sedia menghadapi Unit Amal PAS. Ada yang sudah pun bersama dengan Pemuda PAS malam ini di Masjid Masjid sekitar Taiping. Mereka menyusup masuk dalam PAS untuk mengelirukan PAS. Hati hati PAS akan terkena strategi menyusup dalam diam yang telah dirancang oleh Ketua Pemuda UMNO yang baru.

Habislah PAS di Bukit Gantang, kalau kalah Nizar boleh cari kerja kat Night Safari Taiping. Keretapi dah rosak..lepas ni boleh pinjam Camry Nizar untuk tengok binatang kat Zoo Taiping pada waktu malam. Tiket mintak lah kat Nizar

11 comments :

GOMO said...

SALAM BRO...
HU..HU..HU...
NIZAR KATANYA NAK KERJA KAT KILANG TOYOTA...
AL MAKLUM GIAN NAIK CAMRY TAK HABIS LAGI..
HE HE HE....

UMNO GEMPUR HABIS-HABISAN KALI INI

Anonymous said...

Dizaman Rasulullah SAW mula berdakwah menentang Jahiliyyah Mekah dulupun .... pemuda2 Mekah Jahiliyyah juga bersatu menggempur Rasullah & pengikut2nya ....sehingga terpaksa makan daun2 kering, merengkuk dalam tahanan, didera oleh penguasa2 Mekah, dihina, dikeji oleh mulut2 para pendokong jahiliyyah,..

Kempen2 burukkan Islam dan anti-Islam amat ketara dan menderitakan para pejuang Islam semasa itu. Kekuatan & keangkuhan Abu Jahal dan partinya amat digeruni dan dominan sekali.

Untuk PRK Bkt Gantang, Sdr Nizar pejuang Islam yang menentang UMNO sekular, UMNO assobiyyah, UMNO jahiliyyah ...untuk tegakkan Hak Allah, Hak Rasulullah, Hak Islam yang syumul & sejagat ... untuk Ummah- Melayu, Cina, India, Iban, Kadazan,Arab, Pakistan, Eropah, Afrika dlll ....melangkau batas fikrah asobiyyah sempit UMNO!!!

Wahai umat Melayu yang beriman lagi soleh, janganlah sampai kita bersekongkol dengan UMNO asobiyah sekular jahiliyyah ini yang menyesatkan ummat ini kelembah kehinaan didunia dan penderitaan abadi diakhirat!!!

adolf said...

Tolong baca buku'Saya Pun Melayu 'oleh Zaid Ibrahimlah...

Jangan nak memalukan Melayu dengan penulisan yang sedikit pun tak macam orang Melayu yang berbudi bahasa dan berhemah tinggi..

Perangai macam baruah Umno aje pemilik blog ini.Tolong pergi beli buku tu dulu.Pas baca tengok muka kau kat cermin dan tanya samada awak malukan ornag Melayu atau tidak!!!


Dari,
Anak Kampung tapi tak macam anak baruh Umno..

hj jamaludin said...

Bismillah hir rahman nir rahim
"katam maulah" Apabila Allah SWT menutup mata hati orang islam maka celaka empunya diri nantikanlah api neraka balasannya. Wahai ornag2 melayu terutama Ahli UMNO , janganlah mematikan mata hati anda, lihatlah perkara2 yang dibenci Allah . Bersihkan hati anda wahai orang2 Melayu jangan terlalu "KOHOK" dan jangan menjadi seperti KM MELAKA Ali Rostam apabila menjadi Ketua da menyombong dan memberi arahan semua pegawai jangan gi ke kelatan ( wal hal kelatan rakyat 98% berugama islam)cuba memutus silatulrahim . 2)Jangan ikuti perangai NP Umno Ahmad Zahid Hamidi melarang Pegawai SUK pusat dari menghadiri "meeting" kat Negeri Perak ( wal hal 68% pegawai2 Negeri Perak berugama islam dan macam mana islam nak maju kalau ada perangai busuk macam NP zaid) DLL. ubah perangai yang busuk wahai ahli2 suruhan Umno "KATAKAN TIDAK KEPADA KETUA KAMU SUPAYA MEREKA SEDAR YANG KETUA2 KAMU MEMPUNYAI HATI YANG SEBUSUK YAHUDI" nau zubillah.

TebuHitam said...

dlm keluarga anak lelaki adalah makbul doanya dan diangkat doanya oleh malaikat kepada Allah.Maka wahai Pemuda umno,di dalam keluarga umno pemuda adalah anak lelaki yg makbul doanya.Maka berdoalah,berjemaahlah memohon kepada Allah agar pengundi2 di 3 kawasan yg bertanding akan memihak kepada BN.Allah maha mengetahui akan segala yg terjadi.

epinkluang said...

Org pas kata Nizar pejuang Islam haa bukan barua DAP apa lah bodoh punya org pas in.

Anonymous said...

gegar ke? td BN bape kerats jeks.

http://www.youtube.com/watch?v=SwImir3jgUE

org laut said...

datang tak berapa kerat nak gegar.

Anonymous said...

Depa mimpi la tu kot. Nak gegar apa, masalah dalaman depa pun tak terjamin selesai. Depa megah tengok TDM pelok Pak lah ,hari ini dah cakap bunyi lain macam kat London nu, macam tu la depa.Tok sah dok harap apa dah kat depa tu, semua depa tu dah pun senja-senja belaka !!!!!!!!!. samseng tu kot ada la.

Anonymous said...

jangan lupa bawak keris ok.
hahahaha

Anonymous said...

[URL=http://imgwebsearch.com/35348/link/mesothelioma/1_pharma4.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35348/img0/mesothelioma/1_pharma4.png[/IMG][/URL]

[URL=http://imgwebsearch.com/35348/link/mesothelioma/2_pharma4.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35348/img0/mesothelioma/2_pharma4.png[/IMG][/URL]

[URL=http://imgwebsearch.com/35348/link/mesothelioma/3_pharma4.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35348/img0/mesothelioma/3_pharma4.png[/IMG][/URL]

[url=http://bit.ly/ac01je]Online Gambling[/url]

[url=http://bit.ly/coNz4o]Online Casino Gambling[/url]

[url=http://bit.ly/ac01je]Online Gambling[/url]

[url=http://bit.ly/9q4tTo]Online Sports Gambling[/url]

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.