Tuesday, April 21, 2009

Elizabeth Wong Dah Pakai Tudung Lepas Jumpa Nik Aziz

pilihanraya kini     1:33 PM    

Elizabeth Wong dah mula belajar pakai tudung lepas jumpa dengan Nik Aziz. Bagus lah kalau macam tu. Tapi Eli jangan la lupa pakai sepender kalau tidur. Eli kenalah belajar melawan nafsu dan berhenti daripada bersekedudukan secara tanpa nikah. Nanti Nik Aziz marah tau. Khalid kenalah ajar Eli pakai baju kurung tiap tiap hari ya. Bagus juga kalau Teresa Kok pakai baju kurung juga ya.

20 comments :

zackdanial said...

Bodoh baik ajar anak bini awak utk pakai tudung dan jaga maruah dari mengajar org lain .

suruh pakai elok2 sblm tidur..nanti ada pengintip rakam gambar nanti susah.

Anonymous said...

you must be a useless bugger with nothing better to do in ur life but to sniff at other's life.

lintangsepukang said...

Ni la blog paling bodoh penah aku jumpa... ingat dgn gambar2 Anwar yg membabitkan dia dgn mcm2 cerita tu org leh pcaya ke? haha, lawak gila... setakat amik risalah yg puak2 umno reka boleh la bro...

org zaman skg ni dah masuk dunia tanpa sempadan, umno je masih guna taktik lama, dah tak laku pun... woi...cuba la cari bukti2 yg kukuh sikit, semua tu dah terjawab la oleh pihak Anwar... ko ni bagi aku geli ketiak berbulu la...hahahaha

Anonymous said...

Beginilah rupanya blog penyokong kemungkaran. Kali pertama jumpa blog pro kemungkaran. Tak byk blog2 pro kemungkaran ni kat cyber space. Bagus la. Memang depa ni pihak minority.

Megat Panji Alam said...

Nik Aziz telah ampunkan dosa ELi...


Mengikut pemahaman minah eli.. dengan berjumpa Nik ajis ( MURAHguru Ulam-mak idola beruk PAS ) dapatlah dia membersihkan dirinya dari dosa maksiat dan kemungkaran yang dilakukan. lepas ini berduyun-duyun lah pengikut beruk-beruk PASS menyokong eli.. marilah kita sama-sama menyokong sex bebas.. eshh gila-gila.. hidup nik ajis hidup nik ajis..

p/s kepada penyokong PASS dan PKR, klu kamu nak rasa POEN eli ..call no ni.. 012-PUKIELII... hahahha selamat mencuba

Anonymous said...

Eli, jaga maruah baik-baik tau. Jangan ikut pompuan-pompuan yang pakai tudung tapi hati beku. Jangan ingat yang pakai jubah dan berserban besar itu maksum ye Eli.

HaHs said...

Org non muslim jumpa tok guru pun tau hormat, pakai tudung. Tak payah disuruh. Puak2 ko pun tak reti nak pakai tudung. Siap tayang jambul lagi. Free sex mcm Soi Lek yg bini gersang ke atau macam ko yg gila sex? Ko ajar atau blaja dgn Soi Lek je la ok.

Ko ingat Nik Aziz tu bodoh macam ko ke? yg boleh ampunkan dosa org yg macam ko? otak letak kat tapak kaki. Pergi ikut ilmu sesat yg kat dlm surat kabar tu. Ke ko salah seorg anggotanya?
Megat, kalo ko nak suruh org call bini ko ke, anak dara ko ke, adik beradik ko ke. Cakaplah!
jgn malu2 bagi no HP. Tapi aku tak teringin dgn spesis pengotor mcm ko ni.
Ko je yg anggap org serban dan jubah maksum. Itu sunnah rasul je la. Sindir2 tu cakap le terus terang. Kalo fitnah kat ulama' biar tuhan tunjuk terus balasan kat korang.
Hahahaha...

Anonymous said...

pak megat panji alam,

klu diamati dari pemahaman ngko, aku rasa dgn dari emak, adik-beradik pompuan ngko anak pompuan ngko pun ko boleh tibai kot. nafsu mengalahkan akal akibat dari tonik cap uuuummmmnnnnoooo.

Anonymous said...

Macamana Eli nak jadi suci kalau jumpa dengan ulamak songsang maca Nik Aziz tu?

Anonymous said...

orang yang komen yang bukan2 tu lah orang yang paling BANGGANG....

Anonymous said...

Nik Aziz yg paling banggang sebab tak sedar dipergunakan oleh PKR dan Eli,sekarang orang Pas tak berani nak pertikai moral Eli lagi sebab bos songsang sudah kata Eli ok.

Anonymous said...

Eli,kau kalau nak belajar agama Islam,jangan belajar dengan Nik Aziz tau,nanti sesat kau dibuatnya.

Anonymous said...

Nothing strange or unexpected here.Just a sly political manouver by Elizabeth and PKR.Very smart these PKR guys,just hope that PAS doesn't get bamboozled.

eli nak masuk ke atau dah dimasuki islam? syok lah dia. kalau macam ni... macam amoi melayu lah

TebuHitam said...

Lepas nie kita dengar pulak cik Eli PKR nie mengaji.
fuhhh...
Kompom puak PAS makan kenduri besar punya.
Takbir...

Anonymous said...

Puak melayu pas ni bangang. tak tau depa diermainkan oleh eli kapir keturunan komunis DAP tu. depa suka agama , budaya dan bangsa di permainkan. Lembu punya pengikut Nik Ajis . Mcm Tuan guru depa gak......... Boooooooohhhhhhhh !!!

ceparpuk said...

salam semua...

nik aziz bkn nak sgt jumpa eli, mgkin benda tu dirancang oleh pihak tertentu....

Anonymous said...

nik aziz is nothing but some kind of brute...ingat dia tu Tuhan kah?piraaaah....diri sendiri pun tak betul.

Anonymous said...

blog hancai........silap aku masuk mai....tak dak pabende.....

ubah le stail memperbodohkan manusia,,,,,,
orang sekarang bukan blogger mcm kamu.......
entri yg masuk mai pun komen mcm berok mak yeh saja........kah kah kah.............

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.