Saturday, June 20, 2009

12 Helah Anwar Sebelum Kes Liwat

pilihanraya kini     1:18 AM    

1) Anwar akan minta semua dokumen, CCTV, DNA yang dijadikan bahan bukti untuk buat duplikasi baru. Bila orang minta DNA, tak nak bagi pulak...

2) Anwar akan mengupah penulis upahannya agar menuduh kerajaan jahat dan sengaja merancang untuk menyumbatnya dalam penjara.

3) Anwar akan ke London pada 25 Jun untuk bercerita tentang kisah liwatnya dan raih simpati di sana. Anwar akan tuduh semuanya dirancang untuk tidak bolehkan dia jadi PM.

4) Anwar akan bersama dengan ahli perniagaan dari Jeddah, Indonesia, Turki, Afrika Selatan di London untuk berkempen buruk kan Malaysia. Menghasut agar jangan melabur di Malaysia dan meminta mereka sokong kes liwatnya.

5) Anwar akan ke Australia untuk meminta sokongan orang Islam di Perth sokong kes liwatnya pada 10 Julai 2009.

6) Anwar akan mereka cerita ada orang mahu racun nya dengan arsenik dan virus H1N1

7) Anwar dakwa dia diancam bunuh dan membuat laporan polis.

8) Anwar akan telefon White House dan minta perlindungan di Kedutaan Amerika Syarikat.

9) Anwar tidak akan hadir mahkamah pada 13 Julai, Anwar akan minta suaka politik dan lari dari Malaysia.

10) Anwar akan mereka cerita kononnya DNA nya telah dipalsukan.

11) Anwar akan cerita ada orang meniru suaranya ketika bercakap dalam telefon dengan Saiful.

12) Anwar dakwa ada seorang pelawak memakai topeng dan berlakon sepertinya di depan CCTV







Sila Hubungi Wan Azizah, isterinya untuk menyelamatkan suaminya daripada lari ke Amerika Syarikat. 012 3043446.

6 comments :

hatiminda said...

13.)anwar akan menuduh saiful yang cuba menggodanya lalu menyondol si saiful hingga melecet....haram jadah punya anwar tamadun rendah!!

kalau dah jenis suka ikut pintu belakang...semua pun nak di rodok..kesian kak zizah..

salam..

mohon salin artikel ye nak letak dalam blog saya.

PAKCIK said...

saya nak cucuk belakang anwar boleh ke?

teringin sangat..

agak2 dia bagi ke?

salam ziarah..mohon nak paste kan artikel ni dalam blog ana...

Zorro said...

Satu cara aja Anwar nak selamat...time bicara dimahkamah nanti, Anwar kena naik bumbung mahkamah dan terjun kepala dulu. Bila Anwar mati dimahkamah, bolehla buat cerita, kakitangan mahkamah bunuh Anwar atas arahan UMNO/BN...

Standardla...itukan style baru Pakatan Rakyat....

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.