Tuesday, August 25, 2009

Anwar Ibrahim Meratap Jumpa Najib

pilihanraya kini     2:09 PM    


Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim menafikan kononnya beliau mengadakan perjumpaan secara peribadi dengan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak akhir bulan lepas."Saya ada jumpa dia tetapi berkaitan hal kerja di Parlimen, secara peribadi tidak ada," katanya kepada pemberita selepas mengundi di Sekolah Kebangsaan Seri Penanti, dalam pilihan raya kecil Permatang Pasir hari ini.Laman web The Malaysian Insider semalam melaporkan kononnya Anwar telah mengadakan perjumpaan secara peribadi dengan Najib di kediaman rasmi perdana menteri di Putrajaya.Anwar bersama isterinya Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail mengundi di situ pada 8.30 pagi.Pilihan raya kecil itu melibatkan calon PAS Mohd Salleh Man, 52, dan calon BN Rohaizat Othman, 38. Ia diadakan berikutan kematian penyandangnya, Datuk Mohd Hamdan Abdul Rahman daripada PAS pada 31 Julai lalu akibat serangan jantung. Anwar nafi, buat apa nak nafi, ko dah memang terdesak dan kempunan sudah untuk jadi PM. Mengaku ja lah yang Amerika Syarikat pun dah tak sokong kau lagi untuk jadi PM. Obama dah sokong Najib jadi PM Malaysia bukan lagi Anwar bin Ibrahim.

9 comments :

Anonymous said...

Tak kan jumpa najib nak mintak punggok kut, kalau dah tak da sangat punggok Nik AJIS kan ada! pi la balun...

Anonymous said...

x baik ohhh kata nik ajis cam tu, kang dia x bagi masuk fun fair PAS!!! tapi anwar x pilih punggok sapa kalu dah di depan mata..nik ajispun nik ajis lahhh

Anonymous said...

Sudah tentu Anwar meratap bila jumpa Najib selepas kalah 7 kali dari 8 pilihanraya hahahahhaha..

Anonymous said...

Hidup UMNO atas kemenangan hari ini di PP

Anonymous said...

Ape yang Umngok menang arini...yang aku tahu dah kalah..
senang kate kalah buat cara kalahlah...

Anonymous said...

Sekarang trend pengundi dah tak pilih BN..Kalau PR letak Lembu/Kambing jadi calon pun boleh menang punya...

Anonymous said...

bukan BN kalah Kah??
hahaha...

oma said...

umno - kerajaan gengsterisme
cable bawah 3line bodoh pakai ayahanda2 bodoh x habis dgn melayu.
mmg kite melayu,tapi melayu islam.
islam nak cmpak mane?
perkasa lah perkeso? lah,.
heh
umno - untunglah menteri-menteri najib owns

Habub said...

kepada tuan punya blog..

aku nak gak katun-katun kt tepi tu letak kt blog aku ble dak..

mana hang dapat..

najib jambu..anwar kote keraih la apa lagi..haha

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.