Wednesday, September 30, 2009

Beer For ALL

pilihanraya kini     2:41 PM    


VOTE PAS, CONFIRM TAK SESAT. HIJAU DULU, KINI DAN SAMPAILAH KE SYURGA

4 comments :

Anonymous said...

Dulu membangun bersama Islam
Sekarang membangun bersama DAP
Dulu PAS untuk ulamak
Sekarang PAS untuk semua
Dulu takbir
Sekarang take beer
Dulu undi PAS undi Islam
Sekarang undi DAP undi PAS
Dulu UMNO kafir
Sekarang PAS sesat

Anonymous said...

Tahniah buat balaci PASberg,
VOTE PAS, CONFIRM TAK SESAT. HIJAU DULU, KINI DAN SAMPAILAH KE SYURGA. Syurga N.Ajis yang gila kuasa. Tak sedar diri dah tua bangka, otak pun dah 99.99% koma, dulu sibuk suruh orang turun tahta, la ni tua kutuk yang gila selesa bertahta, walaupun ada yang tak suka, simpan dalam hati saja, takut terlepas tiket ke syurga, tapi yang amat pastinya, pemimpin PASberg yang tak suka si tua kutuk gila, tak ada telur rupa nya, tak berani nak bersuara, asyik jadi burung kakak tua, takut kena libas dengan serban atas kepala si tua bangka yang gila... sekian.

pikirpikir....

armouris said...

info tentang minum arak kat sini - Penyalahgunaan Arak.

Update terkini isu-isu semasa kesihatan ada di infokesihatan@twitter.

mudz said...

Islam atau Kafir yang tulis blog ni...tara akai punya manusia.

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.