Saturday, October 10, 2009

Kezaliman Pakatan Rakyat

pilihanraya kini     2:08 AM    Undilah lah lagi PAS, esok lusa ladang di Bagan Pinang akan senasib dengan Kampung Buah Pala

4 comments :

mudz said...

Kenapa UMNO pilih Isa III

Kesetian ibu-bapa aku kepada UMNO hancur berkecai bila Isa dipilih menjadi calon PRK N31 Bagan Pinang walaupun beliau didapati bersalah kerana rasuah.Adakah UMNO ketandusan calon yang berwibawa dan bersih? Berilah peluang kepada pelapis untuk menerajui UMNO.

Pemilihan Isa bermakna UMNO merestui PRK yang paling kotor dalam sejarah.Penipuan, rasuah dalam bentuk wang atau
bukan wang, sogokan akan menjadi modal UMNO untuk menang kali ini.

Sifat jijik UMNO ini sudah sebati sejiwa sukar untuk dikikis bukan lagi bersifat rakyat.

UMNO tidak perlu PAS, DAP atau PKR untuk menamatkan usianya. UMNO akan mati berangan.UMNO dah tenat.

Ibu- bapa aku dulu lantang bersuara memperjuangkan UMNO, tapi sekarang membisu kelu menunggu matinya UMNO.

Aku merayu kepada penduduk Bagan Pinang, demi masa depan UMNO,hanya kekalahan dapat mengembalikan UMNO ke landasan yang betul.

Pastikan UMNO kalah di Bagan Pinang.

shonzu said...

Betul la mudz, aku teringin sangat nak masuk syurga Niky Ajeh. Tapi aku lagi suka masuk syurga Allah. Kalau orang tu dah bertaubat, kenapa kita nak riuh2 lagi. Yang paling risau ada calon PRK bersetuju dan bersubahat untuk berkawan dengan syaitan. Dari dulu sampai sekarang tak bertaubat2 lagi.

Jadi aku rasa marilah kita bersama2 mengundi Isa Samad.

Jangan marah....
PAS 4 all = Israel 4 all
www.israel4all.com

Anonymous said...

смотреть онлайн русская молодежь развлекается http://free-3x.com/ порно онлайн трахнул училку прямо на столе free-3x.com/ порно онлайн школьницы подростки [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

Anonymous said...

kpda mudz...
xsemestinya orang yg wat salah itu akan wat salah utk selama2nya..mgkin dulu wat salah tp sekrng tidak..mgkin dulu xsedar tp sekrng dah sedar..mgkin dulu xrasa tp sekrang dh rasa..mungkin dulu xinsaf tp sekrang insaf..jd,ALLAH akan beri hidayah dan petunjuk ke jalan yang benar dan lurus kepada sesiapa yg ikhlas mahu berubah ke arah kebaikan dan sedar akan kesilapannya lalu tidak mengulanginya lagi..berilah peluang kedua kpda beliau dan sama2 doakan beliau akan ke jalan yg benar ke jalan yg diredhai oleh ALLAH SWT dlm melaksanakan tggjwb beliau..insyallah..

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.