Thursday, December 31, 2009

Ariffahmi Setiauaha Politik, Nik Abduh SU Akhbar Nik Aziz

pilihanraya kini     12:29 AM    


Perletakan jawatan dua orang staff nik ajis amat mengejutkan semua pihak, kononnya mereka berdua ni telah meletakkan jawatan kerana tamat tempoh kontrak dan bukannya diberhentikan atas sebab tertentu ekoran kemelut politik dalaman PAS, cerita-cerita mengenai dua orang ini dikatakan bergitu rapat dengan Husam juga tidak boleh ditolak, anak nik ajis sendiri, nik abduh pernah memperli dua orang ini dengan mengatakan yang bapaknya mendapat nasihat yang salah atau kata lain penasihat bapaknya tak betul.

Husam Musa juga sekarang ni semakin terpinggir, angin-angin yang mengatakan Husam akan letak jawatan sampai ke la ni masih bertiup kencang, apakah Husam juga akan keciper seperti Annual dan Saiba? mungkinkah jawatan setiausaha politik MB Kelantan bakal di ambil alih oleh bekas CEO PMBK? dan jawatan setiausaha akhbar pula di sandang oleh nik abduh? kalau dilihat congakan itu, ia cukup kuat untuk mengekalkan kuasa nik ajis sebagai MB kelantan untuk 5 ke 10 tahun lagi, takan anak dan menantu dia nak khianat dia kut..

Kalau betul segala perkiraan ini, maka PAS yang dulunya dikenali sebagai Parti Islam Se-Malaysia kini sudah boleh di tukar ke Parti Ajis Sekeluarga.

1 comments :

Muhammad said...

Siaran Langsung Multaqa Ulama Bersama Habib Umar Bin Hafiz di Indonesia http://wp.me/piAx4-12i

Pengajian Kitab bersama Syeikh Ahmad Fahmi Zamzam : http://wp.me/piAx4-12d

Penyelewengan Tauhid & Kalimah ALLAH : http://wp.me/piAx4-12a

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.