Saturday, June 20, 2009

12 Helah Anwar Sebelum Kes Liwat

1) Anwar akan minta semua dokumen, CCTV, DNA yang dijadikan bahan bukti untuk buat duplikasi baru. Bila orang minta DNA, tak nak bagi pulak...

2) Anwar akan mengupah penulis upahannya agar menuduh kerajaan jahat dan sengaja merancang untuk menyumbatnya dalam penjara.

3) Anwar akan ke London pada 25 Jun untuk bercerita tentang kisah liwatnya dan raih simpati di sana. Anwar akan tuduh semuanya dirancang untuk tidak bolehkan dia jadi PM.

4) Anwar akan bersama dengan ahli perniagaan dari Jeddah, Indonesia, Turki, Afrika Selatan di London untuk berkempen buruk kan Malaysia. Menghasut agar jangan melabur di Malaysia dan meminta mereka sokong kes liwatnya.

5) Anwar akan ke Australia untuk meminta sokongan orang Islam di Perth sokong kes liwatnya pada 10 Julai 2009.

6) Anwar akan mereka cerita ada orang mahu racun nya dengan arsenik dan virus H1N1

7) Anwar dakwa dia diancam bunuh dan membuat laporan polis.

8) Anwar akan telefon White House dan minta perlindungan di Kedutaan Amerika Syarikat.

9) Anwar tidak akan hadir mahkamah pada 13 Julai, Anwar akan minta suaka politik dan lari dari Malaysia.

10) Anwar akan mereka cerita kononnya DNA nya telah dipalsukan.

11) Anwar akan cerita ada orang meniru suaranya ketika bercakap dalam telefon dengan Saiful.

12) Anwar dakwa ada seorang pelawak memakai topeng dan berlakon sepertinya di depan CCTVSila Hubungi Wan Azizah, isterinya untuk menyelamatkan suaminya daripada lari ke Amerika Syarikat. 012 3043446.

Friday, June 19, 2009

Perpaduan ahli PAS dan UMNO satu Nekmat Besar

Dulu Tok Guru kata Nekmat Besar...Lo Ni Kato Lain Pulok...Dulu Kato Set Set UMNO Kafir Sebab Kawan Dengan Kafir..Sekarang Mu Pun Doh Kawe Dengan DAP..Set Kafir Harbi Pulok Tu

Gerakan Syiah Dalam PAS


Selain gerakan Islam Liberal yang dibawa oleh kumpulan Erdogan yang diketuai oleh PAS, wujud juga gerakan syiah dalam PAS. Gerakan syiah ini diketuai oleh Mohd Sabu. Dua orang penulis turut membantu Mohd Sabu iaitu Azman NM, seorang penulis yang bertugas di Unit Penerangan PAS Negeri Kelantan dan Faisal Tehrani yang mendapat pembiayaan dari kerajaan Iran untuk kembara dan membuat penyelidikan. Dua orang pensyarah turut membantu Mohd Sabu menyebarkan ajaran Syiah dalam PAS. Yang pertama adalah Ustaz Ahmad Zuhdi, pensyarah API UM, seorang ahli PAS dan Ustaz Wan Zailan Wan Kamaruddin, pensyarah API UM, ketua gerakan syiah di Universiti Malaya. Satu bilik operasi gerakan Syiah telah diwujudkan di Jalan Bayam, Kota Bharu yang diketuai oleh Azman MN. Bilik ini digunakan untuk mengadakan perbincangan dan menempatkan koleksi risalah dan buku propaganda Syiah secara tersembunyi. PAS sudah pecah tiga, ulama, syiah dan erdogan.

Thursday, June 11, 2009

1Anwar Perosak Negara


Anwar Perosak Bangsa hendak lari ke Amerika Syarikat. Minta rakyat Malaysia ramai-ramai berkumpul kat KLIA pada 25 Jun untuk halang pemergian Anwar ke US. Peliwat dah nak lari ke oversea.

Wednesday, June 10, 2009

Mahfuz Omar Sudah Dirasuk Erdogan


Nik Aziz sudah diperguna oleh ERDOGAN. Napalah Mursyidul AM yang dianggap ulama ni tidak mahu bersatu padu?????? Mahfuz Omar telah ditarik untuk masuk dalam team ERDOGAN. Orang-orang Kedah kena selamatkan Mahfuz Omar nih. Rasanya cita-cita Mahfuz Omar nak jadi Menteri Besar Kedah akan musnah kalau masuk team ERDOGAN.


Dalam kehangatan perdebatan idea kerajaan perpaduan yang diutarakan oleh Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang, mursyidul amnya Datuk Nik Aziz Nik Mat memanggil pertemuan sulit bagi menepisnya.

Menurut sumber-sumber, Nik Aziz memanggil beberapa pemimpin parti itu yang dilihat menentang idea kerajaan perpaduan dan muqabalah dengan Umno, antaranya, bekas naib presiden Datuk Husam Musa dan penggantinya Datuk Mahfuz Omar.

Mesyuarat itu yang diadakan di Rumah Kelantan, Jalan Stonor di ibu negara pagi kelmarin juga bersetujui mendesak Abdul Hadi menjelaskan pendirian dan tafsiran beliau berhubung perkara itu.

"Setakat yang kita tahu, kerajaan perpaduan itu maksudnya ingin duduk bersama Umno.

"Ini yang kita tentang. Kita harap presiden dan timbalannya (Nasharuddin Mat Isa) boleh membuat penjelasan," kata sumber.

Jumaat lalu, dalam sidang media selepas menyampaikan ucapan dasarnya, Abdul Hadi berkata, beliau yakin idea kerajaan perpaduan akan difahami dan diterima semua pihak suatu hari nanti.

Bagaimanapun, pada malam keesokannya, ketika menyampaikan ceramahnya sempena muktamar tahunan PAS itu, Nik Aziz menyifatkan idea Abdul Hadi itu sebagai "mengarut".

'Nik Aziz risau'

Ketika dihubungi Malaysiakini hari ini, sumber-sumber berkata, idea Abdul Hadi itu perlu diperjelaskan supaya pemimpin lain dalam PAS tidak curiga dan tertanya-tanya maksud sebenarnya.

"Sekarang kita lihat hanya presiden dan Ustaz Nasharuddin sahaja yang bercakap mengenainya.

"Orang lain tidak tahu apa (butirannya)," kata sumber-sumber itu.

Sumber yang lain memaklumkan bahawa pertemuan itu dibuat ekoran kerisauan Nik Aziz terhadap potensi PAS bergabung dengan Umno apabila Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dilaporkan bersifat terbuka terhadap idea itu.

Utusan Malaysia sehari selepas majlis perasmian muktamar memuatkan laporan itu di muka depan akhbar tersebut.

Kedengaran juga ura-ura bahawa Nik Aziz "merajuk dan kecewa" dengan tindakan Abdul Hadi dan ingin membuat tindakan drastik dengan meletakkan jawatan sebagai mursyidul am.

Bagaimanapun, sumber-sumber itu berkata bahawa ura-ura itu tidak benar.

Sementara itu, ahli jawatankuasa PAS pusat yang baru dipilih Dr Hatta Ramli ketika dihubungi enggan mengulas lanjut berhubung pertemuan Isnin itu.

"(Pertemuan) itu bertanya khabar sahaja," katanya, sambil ketawa.

Bekas bendahari agung PAS itu dikatakan turut hadir dalam pertemuan itu.

Sementara itu, di Pahang, seorang naib presiden PAS yang baru, Tuan Ibrahim Tuan Man berkata Abdul Hadi akan mengeluarkan kenyataan rasmi mengenai isu kerajaan perpaduan.

Katanya, kenyataan akan memperjelaskan secara terperinci kerjasama antara PAS dan Umno berhubung isu kerajaan perpaduan, lapor akhbar Sin Chew Daily.

"Presiden akan mengeluarkan kenyataan mengenai isu itu. Semuanya akan diuruskan oleh presiden," katanya.

PAS ada 700 orang pengundi hantu di Manek Urai

Kasihan kepada si mati, begitu taksub sekali orang PAS hinggakan payung PAS dibawa sampai ke kubur. Bolehkah lambang parti dibawa sampai ke akhirat???????????? Astagafirullah.............moga pengundi Manek Urai dilindungi dari fahaman taksub ini.


PAS hanya buat cerita sahaja. Kalau semak betul-betul kat Manek Urai, ramai geng-geng dari Golok datang untuk mengundi Pok Su We masa election lepas. 700 orang pengundi Pok Su We datang dari Golok dan mereka yang kad pengenalannya 71. Kalau BN nak menang di Manek Urai, BN kena siasat siapa yang jaga 700 pengundi luar untuk undi di petiundi Lata Rek. Pengundi hantu mengundi untuk PAS di Manek Urai.

Lebih 1,000 pengundi gagal dikesan

Seramai 1,145 pengundi di DUN Manek Urai gagal dikesan oleh Jabatan Kemajuan Masyarakat (Kemas) dan BN sukar menilai pendirian politik mereka, kata pemimpin Umno Kuala Krai.

"Kemas yang menjalankan bancian terhadap pengundi Manek Urai tidak dapat mengesan pengundi berkenaan," kata ahli jawatankuasa bahagian Anua Yusoff.

"Nama mereka ada dalam senarai daftar pemilih, tetapi Kemas tidak tahu di mana mereka tinggal."

Akibatnya, tambahnya, agensi kerajaan itu tidak dapat mengukur kecenderungan pengundian mereka sama ada memangkah BN atau PAS.

Anua bagaimanapun percaya kebanyakan mereka ini penyokong setia PAS.

Selain itu, tambahnya, bancian Kemas juga mendapati terdapat kira-kira 900 pengundi atas pagar di dalam kawasan DUN itu yang akan menghadapi pilihanraya kecil antara 6 hingga 14 Julai ini.

Anua berkata, sikap mereka sukar diramal kerana kerana pengundi berkenaan tidak mahu berterus-terang.

"Bila ditanya hendak pangkah (undi) kali ini, mereka kata 'tunggu hari mengundilah'," katanya lagi.

Ketika ditanya peluang BN dalam pilihanraya kecil ini, Anua berkata, peluang ada jika jentera Umno bersatu dan bekerja dalam satu pasukan.

Tambahnya, dalam pilihanraya-pilihanraya terdahulu, pengundi kebanyakannya memilih calon PAS Ismail Yaacob kerana mereka menyenangi sikap penyandang itu.

"ADUN PAS itu disenangi oleh semua orang di kawasan ini, tidak kira orang PAS atau Umno.

"Kalau orang minta atap zink, dia kata pergi ambil di kedai, tak usah bayar kerana dia yang bayar," katanya lagi.

Bagaimanapun, Anua berkata, jika BN menang, penduduk Manek Urai "akan mendapat apa sahaja yang mereka mahu" sebagai "hadiah kemenangan kepada BN" setelah kalah dalam beberapa pilihanraya kecil sebelumnya.

BN tewas dalam lima daripada enam pilihanraya kecil selepas 8 Mac tahun lalu, termasuk di parlimen Permatang Pauh dan Bukit Gantang.

Pada pilihanraya Kuala Terengganu, BN gagal mempertahankan kerusi parlimen tersebut.

Parti itu hanya berjaya mempertahankan DUN Batang Ai di Sarawak, April lalu.