Thursday, February 11, 2010

Anwar Dah Mula Cuak

pilihanraya kini     8:36 AM    

















Dua dua gambar ni buat Anwar jadi gabra dan tangguh kes liwat dia. Tuduh pulak hakim bohong. Kalau peguam kau hebat buat apa nak serang hakim, serang lah saksi kata dia bohong kalau kau betul tak liwat dia. Kalau betul buat apa muka kau cuak semacam ja. Anwar dah cuak sebab tu dia tangguh kes. Buat buat cerita nak tukar hakim lah, mcm mcm lagi. Dah la tu Anwar, lebih baik kau bersumpah je senang cerita.

6 comments :

TebuHitam said...

Biarkan la nak pusing ikut mana pun.
Tuhan maha adil.Kalau bersalah allah akan tunjukan.

ramli said...

Dia takkan dapat lari dah, bagi melepaskan diri untuk seketika maka dia carilah jalan yang boleh melambat2kan perbicaraan, untuk melepaskan resah la katakan. tapi akhirnya dia akan sangkutttt. Yang buruk tetap burukkk.

pakngah santan said...

kalau betul saiful berbohong, attacklah dia di court secepat yang boleh. buat apa tanguh2 lagi.

by the way, selama ni tak ada ke puak pr cabar saiful supaya ambil lie detector test? kalau dia bohong, sure boleh detect punya.

Anonymous said...

katanya dia bawak bomoh benggali dah ikut ajaran syirik dlm mhkamah pulak tu...

Detail sungguh penjelasan saiful bukhari, hhhhmmm patutlah Anwar gelabah.

Elok kita namakan anwar- Bapa Tangguh Negara kerana asyik suka bertangguh2.

Anonymous said...

pigi dah lu org...membodohkan rakyat saja tau

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.