Sunday, April 18, 2010

Agen Yahudi Muncul Di Hulu Selangor

pilihanraya kini     10:28 PM    


Spanduk BN Di Rampas Oleh Pihak Polis


Penyokong BN Di halang Oleh Pihak Polis


Para Penyokong Pakatan Haram


Lelaki India Perut Buncit Ni lah Yang
Menimbukan Kekecohan


Kekecohan melibatkan Mat salleh di pihak
Pakatan Pembangkang. agen Yahudi? siapa minah Salleh ni...ejen yahudi ker ooi


Sekarang ini kekecohan antara penyokong Pakatan Haram dan Barisan Nasional tercetus di persempadanan kedua dua belah pihak. Kekecohan yang tercetus ini bermula akibat tindakan penyokong pakatan Haram yang melakukan provokasi di mulakan oleh seorang lelaki India yang Mabok TODI. Dengan menonggeng Buntutnya lelaki India tersebut telah menimbulkan kekecohan dan penyokong BN membalas dengan laungan TONGENG BUNTUT PADA ANWAR.

Semakin ramai penyokong dari kedua dua belah pihak yang berkumpul di persempadanan masing masing dalam laungan dan lolongan mereka bagi berlawan antara satu sama lain.

Sementara itu para penyokong Pakatan Haram telah membawa spanduk yang tidak di benarkan semasa berkempen dengan di halakan kepada para penyokong BN. Dan apabila penyokong BN mengeluarkan spanduk mereka Pihak Polis telah merampas dan tidak membenarkan penyokong BN menayangkan spanduk berkenaan.

PAKATAN BONTOT ...PAKATAN BOTOLL ..PAKATAN MABUK TODI..TOLAK SEMUANYA

1 comments :

pkr said...

pandainye putar belit cete...kat berita lain kt sni pun lain....yg aq tahu BN yg mula kan semua...diorang baling batu kat PKR....

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.