Tuesday, August 10, 2010

Lelaki Lembut Cium Pipi Anwar Di Mahkamah

pilihanraya kini     2:07 PM    


HAPPY BESDAY BRO ANWAR...GUA TERKEJUT TADI NAMPAK U KENA CIUM DENGAN SEORANG YANG SPESEL KAT DEPAN MAHKAMAH. GUA NAK AMBIL GAMBAR...ORANG ORANG LU HALANG GUA. SIAP KALUNG BUNGA LAGI TU..LAGA LAGA PIPI..MEMANG INTIM LAH...

3 comments :

Anonymous said...

wan jijah mesti makan hati jer nengok..heheeeee wan jijah wan jijah..keras betul hati mu. kamu tu bersubahat wan jijah..laki kau masuk neraka jahanam, dengan kau kau sekaili akan ikut. tobat la wan jijah..wan jijah perlu bertaubat. bukan nuar yang perlu beraubat.bang nuar tu GONE CASE..hahahaa

Anonymous said...

memang bkn sebuah blog yang membangun syiar Islam. Bulan Ramadhan dh tiba pon masih nk melaga2kan umat Islam. Ejen Yahudi ke kamu ni??? Insaflah sebelum api neraka menjadi temanmu wahai saudara!!!!!!

Salam Perjuangan,

TAHNIAH, kerana perjuangan kita dalam menegakkan kebenaran mengenai kepincangan Pakatan Pembangkang pimpinan Anwar Al Juburi mendapat maklum balas positif dari kalangan pengunjung. Kami juga begitu teruja membaca artikel2 yang disampaikan di dalam blog anda.

Untuk pengetahuan saudara, blog kami yang dahulunya diberi nama UNIT MEDIA WANGSA MAJU telah dibubarkan dan kini telah melakukan beberapa penjenamaan semula. Kami telah membuat keputusan untuk menukar blog kami kepada GELOMBANG WANGSA MAJU.

Nama GELOMBANG WANGSA MAJU ditubuhkan atas permintaan beberapa pengunjung setia yang mahu blog kami dikekalkan di samping semangat perjuangan kami untuk meneruskan agenda menidakkan Anwar Al Juburi serta barisan keparat beliau.

GELOMBANG WANGSA MAJU akan menjadi lebih kritis dan terus mengkritik pihak pembangkang secara konsisten. Pihak pemerintah juga tidak akan terkecuali dari kritikan dan teguran blog ini. Tidak ada satu pun parti politik yang akan terlepas pandang.

Wadah perjuangan blog ini akan menjadi lebih universal dan bebas sekalipun masih tertumpu kepada usaha menyampaikan mesej pada isu isu nasional dan khususnya isu isu tempatan berkisar Parlimen Wangsa Maju.

KAMI juga TIDAK LAGI TERIKAT DALAM MANA2 PARTI POLITIK sebaliknya bebas menumpukkan isu2 yang dirasakan wajar ditegur dan dikritik.

Oleh itu, Kami berharap agar anda dapat MENUKAR NAMA BLOG KAMI DARI UNIT MEDIA WANGSA MAJU kepada GELOMBANG WANGSA MAJU di dalam list blog anda agar tidak berlaku sebarang kekeliruan dari pihak anda mahupun sahabat2 kita yang lain..


SEKIAN,

UMNO Didahulukan...
BN Diutamakan...

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.