Sunday, September 12, 2010

GEMPAR: SOSILAWATI MATI TERBUNUH DIBAKAR DI LADANG KEPALA SAWIT MORIB

pilihanraya kini     2:13 AM    

Update penemuan mayat Sosilawati dan 3 lagi di Tg Sepat Morib di Ch 501 Jam 1:00 sebentar tadi. Footage di Bernama TV mengatakan penemuan mayat mereka.

  1. @syazwanshuhaimi innalillahiwainnailaihirajiun
  2. @FarhanDeanna betol kajol!! Ceq nangis pas tahu, tak leh tido
  3. Kalau betoll la datuk sosilawati and 3 lg yg lain meninggal dunia dibunuh n dibakar di morib, im the first yg paling sedey
ALFATIHAH UNTUK DATUK SOSILAWATI DAN AHLI AHLI KELUARGA..

13 comments :

wanorizan said...

Innalillahiwainnahirajiun... Takziah buat keluarga arwah2. Byk betul kes bunuh org skrg ni. Dlm bulan Ramadhan pon org tergamak bunuh org.

akmal said...

Inna Lillahi wa Inna Ilaihi Raji'un. Allahummaghfilahum, wa 'afihim wa'fu 'anhum, wa akrim nuzulahum. Allah abdilhum daran khairan min darihim, wa ahlan khairan min ahlihim. Semoga pihak keselamatan, terutama pihak polis dapat segera mencekup penjenayah tersebut, dan memberi mereka hukuma setimpal dengan kesalahan mereka.

akmal said...

Allahummaghfirlahum

Bernama? Saya cari kat website dia tak ada pun. Kat Malay Mail, NST, Star pun tak ada.

Anonymous said...

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?pg=others/cover.htm

utusan dah keluar surat khabar 12 sep.

Anonymous said...

apa skandal?..Ada unsur sabotaj perniagaan? atau muslihat dendam/dengki?

Anonymous said...

takziah kepada semua keluarga mangsa. Al-Fatihah.

Anonymous said...

penjenayah mesti dihukum mati walaupun peguam berpangkat Datuk..
bisnes orang kita..biasalah bila nak maju..mcm2 jadi..kopi Radix di copy.

Anonymous said...

Jenayah Berlaku sebab ada banyak pihak membela mereka.. mereka kini Hero...Pernah dengar ke mangsa rompak/bunuh di lawati dan di siasat oleh suhakam, sebab mereka kata itu keja Polis..jika penyenayah komplen Orang awam atau Polis Pukul penyenayah cepat betul mereka gi siasat...Doa akau Harap mereka atau keluarge mereka kena Padann muka

Anonymous said...

jangan lah penjenayah dianggkat sebagai hero..

mana tau ada Datuk Kugan..jika majlis peguam approve.

Anonymous said...

haishhhh...
org lain ari rye bakar mercun,depa p bakar org plak...kjam btol...
al-fatihah utk arwah2...

ahmad said...

bagi tunjuk jer muke orang yang bersalah..

Anonymous said...

co szukalem, dzieki

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.