Saturday, September 11, 2010

SATU LAGI PROJEK GUAN ENG DAPig

pilihanraya kini     5:22 PM    

Permandangan di kampung Permatang Tepi Laut


MB PALING CELAKE SEJAK ZAMAN PORTUGIS..SEZALIM ZALIM JEPUN DIA JIJAK JE PERUT ORANG MELAYU..SEJAHAT JAHAT DAP DIA RAMPAS TANAH ORANG MELAYU...BANGSAT DAPig

Kalau Ketua Menteri Sarawak ataupun Melaka buat rumah terbuka untuk masyarakat negeri masing-masing untuk meraikan mereka sempena Aidilfitri, berlainan pula dengan Ketua Menteri P.Pinang yang amat taat kepada amalan Khalifah Umar ajaran Nik Aziz.

Di P.Pinang, Lim Guan Eng mengadakan "kampung terbuka" bermula dari 1 Syawal sebagai hadiah pentadbirannya kepada bangsa melayu negeri.

Berbeza dengan rumah terbuka yang kebiasaannya meraikan masyarakat setempat, "kampung terbuka" anjuran kerajaan DAP negeri adalah bagi meraikan para pelabur bermata sepet perumahan serta pembangunan untuk melenyapkan kampung-kampung tradisional di P.Pinang.

Buat permulaan acara selepas raya, sebanyak tiga buah kampung telah dikenalpasti untuk dijadikan mangsa kerakusan agenda penuhkan poket sendiri dan kroni Lim Guan Eng.

Tiga perkampungan berkenaan ialah Kampung Pokok Asam di Jelutong, Kampung Binjai di Permatang Damar Laut dan Kampung Permatang Tepi Laut di Bayan Lepas. Semua penduduk kampung-kampung ini adalah rata-ratanya terdiri dari keluarga nelayan dan pesara.

Dijangka, banyak lagi kampung-kampung melayu terutamanya di bahagian pulau akan menjadi mangsa khalifah Lim Guan Eng menjelang akhir tahun ini.

Mungkin polisi pentadbiran Guan Eng adalah untuk membebaskan P.Pinang dari wujudnya penempatan bangsa melayu. Sebab itulah tumpuan pentadbiran DAP dan Guan Eng sejak awal penjajahan mereka di negeri ini ialah "pengusiran" bangsa melayu!

Tapi, Ketua Menteri paling celaka ini pandai berpura-pura dan juga bermulut manis. Sudah tentunya dia akan kata ini semua bukan salah dia dan juga DAP negeri, tetapi semuanya adalah salah Mahkamah yang mengeluarkan perintah mengusir penduduk kampung.

Walhal jika kerajaan DAP dan juga Guan Eng tidak meluluskan projek pembangunan di kampung-kampung tradisional melayu, apakah Mahkamah boleh mengusir penduduk-penduduk di kampung tersebut???

Inilah hadiah yang paling bangsat sempena Aidilfitri untuk penduduk-penduduk kampung tradisional melayu di P.Pinang dari seorang Ketua Menteri bekas banduan yang paling celaka didalam sejarah pentadbiran negeri!!!

MB PALING CELAKE SEJAK ZAMAN PORTUGIS..SEZALIM ZALIM JEPUN DIA JIJAK JE PERUT ORANG MELAYU..SEJAHAT JAHAT DAP DIA RAMPAS TANAH ORANG MELAYU...BANGSAT DAPig

0 comments :

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.