Tuesday, March 22, 2011

DNA: Diliwat Anwar Aljuburi

pilihanraya kini     11:33 AM    

Altantuya.....

Hebat permainan PKR yang terkenal dengan modus operandi mereka dalam meliwat Rakyat Malaysia. Dah bertahun tahun mereka PKR ini gunakan bermacam macam propaganda dalam memainkan sentimen membenci kerajaan dan juga pemimpin Barisan Nasional terutama nya UMNO.

Semalam Gomo dapat maklumat bahawa Ibu Pejabat PKR yang di ketuai oleh Saifuddin Nasution akan mencetak risalah berkaitan Pembunuhan Altantuya yang di namakan sempena DNA Anwar Ibrahim dengan nama Datuk Najib Altantuya.

Risalah ini akan mula di sebarkan di seluruh Negara mulai minggu hadapan bagi mengalihkan isu sebenar DNA iaitu DNA Anwar Ibrahim yang mana kita tahu Anwar enggan menyerahkan DNA nya kepada pihak Mahkamah bagi menentukan pemilik DNA Y yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari.

Hebat PKR ini yang cuba menyelamatkan Tuan mereka Anwar Ibrahim. Saifuddin Nasution sekali lagi menjadi Mastermind sepertimana sebelum ini apabila beliau berceramah serata negara dengan Sehelai kertas kononya pemeriksaan Pusrawi mengesahkan Saiful Bukhari tidak di liwat dan Kes Liwat ini adalah Konspirasi.

Namun Gomo yakin dan tahu bahawa Rakyat Malaysia sudah celik dan peka dengan Dakyah Fitnah pakatan Pembangkang ini yang sememangnya sudah tidak mampu untuk mempertahankan Anwar Ibrahim dari di adili Mahkamah atas kesalahan nya.

Berani Buat Berani tanggung dan itulah akibat yang sebenarnya terpaksa di terima Anwar Ibrahim dek atas kesilapan Punai nya yang membaham Jubor Saiful Bukhari.

Psssttt.....Dah 4 tahun Gomo tunggu Gambar yang Anwar Brahim katakan ada padanya, gambar Dato Seri Najib dan Altantuya...mana gambarnya?

Gambar Ni Ke Yang Anwar Brahim Kata?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

0 comments :

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.