Saturday, March 19, 2011

DNA : RAKYAT MULA BALUN ANWAR DALAM TWITTER !

pilihanraya kini     11:30 AM    

 perhatikan 5 twitter di bawah. rakyat semakin persoalkan kenapa anwar tak mahu bagi DNA nya.

lagi best bila anwar kena provoke dengan rakyat...anwar salahkan umno ! kah kah kah. anda diminta untuk klik pada setiap twitter yang didedahkan..

 
 
 
 
 
 
 

3 comments :

Anonymous said...

Salam.Betullah. kalau dah tak bersalah apa nak takutkan untuk buat DNA? Bagi ajelah habis cerita dan rakyat akan menyokong dia sebab jika dia mmg tak bersalah sudah pasti kebenaran akan ditunjukkan

Ini bukn soal takut ke x.soal mhkamah nk atau x dna tu.hg nk bg buat pe kalo court x nk.lgpun,kes ni khas dn mgkn mlibatkn konspirasi.kalo dia beri,dna akn digunakn oleh musuh untuk menipu n calitkn pada bontot saiful.

lu dah banyak sangat cekik duit haram dumbno pasal tu lah lu tak nampak reality..yang lu nampak hanya dunia..dasar malayu bangsat!!!

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.