Monday, December 10, 2012

NEELOFA PAKAI BRA JE HUH MENGIURKAN..


Hahaha...Neelofa pakai padded bra...hehehehehe... Penampilan Neelofa pula pada mulanya nampak anggun dan sopan. Beliau hadir dengan baju yang penuh 'blink blink' dengan skirt putih labuh. 

 Namun begitu, setelah disimbahi dengan limpahan flash dari kamera jurugambar, baju 'blink blink' Neelofa nampaknya tidak mampu 'menutup' keseluruhan tubuhnya. Biasan flash dari kamera menyebabkan bra yang dipakai Neelofa jelas kelihatan. Mujur pakai bra, kalau di Hollywood, confirm tak ada berbaju kecik lagi dah...heh!


5 comments:

Anonymous said...

Nak pancing la tu... Memalukan

Anonymous said...

Pork nick tak mau tegur ke rakyat dia bila dok luar dari Kelantan ni???

Timbok said...

mereka memang murah..

Anonymous said...

pempuan ni masa lum dapat puji melangit, buat air sedap da keluar menyampah pun ada tp puji sebab esok lusa nak lagi dalam masa yg sama cari yg lain, lain pumpuan lain rasa, lagi satu ada pempuan nampak cantik bila da buang make up dan bila da telanjang byk yg tak cantiknya, sebab tu darling tutup lampu, itu ini lah..jika di luar nak tunjuk dia hebat..kangkang benda semua sama ..nilai sendiri lah..tanya ustaz pas hi hi Abby kenapa kawin kejap laki cari pempuan lain...why why heran kita ni, lelaki ni ramai da pondan dan gay so pempuan pun sama, so balun mana yg dapat, pilih mcm pilih durian..ada yg nampak cantik isi nya tak sedap keras, busuk, berulat dll etc

Anak Timur said...

maaf ya, saya tompang promot kat sini.. tq
Collagen Powder
ESP – Soy Protein Isolate Powder
GLA Complex
Omega Guard
Vita-E Complex
B-Complex