Saturday, May 4, 2013

GAMBAR ANAK AZMIN ALI BERSOSIAL ...WAH WAH

pilihanraya kini     1:37 AM    












11 comments :

Anonymous said...

ahh teringat zaman muda aku. lebih kurang gitu jugak. enjoy... minum... seks bebas..

skarang ni dah tua tua insaf lah jugak. cuma skali skala pi hotel. for old time sake. cuma aku tak kantoi dengan video lagi.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4uw4LiXoE_0

minta tolong share kan PC ini di blog tuan...terima kasih...

Anonymous said...

untuk 2.13am,anonymous, bagus lah kalau muda2 dulu buat perangai macam tu so you think it is okay for today's generation? dah nak mampus baru sedar and you are proud of it telling it online. what an idiot old man.

Anonymous said...

Klu mampos xbertaubat, ko nk jwb ape kt Allah?? Pemimpin PR munafik... Naik turun masjid utk cari undi, pdhl idup mcm iblis, msih xmalu utk aibkn org lain!!

Anonymous said...

bangganya buat perangai huduh cam2/ Kalau tak sempaat bertaubat jawablah di sana nanti. Patutnya rasa kesal

Anonymous said...

ANAK AZMIN ALI BUKAN BERSOSIAL.

TETAPI.........................

BESOR SIAL.

PATUTLA TAKUT HUDUD..SATU KELUARGA JAHANAM RUPANYA..MACAMMANA TAK JAHANAM MAK + BAPAK PUN 2X5..

Anonymous said...

Boleh tujukkan gambar Afifah yg mana satu tak??

Aku nak tgk muka dia mirip siapa yg terdekat!!

Cruel Love said...

hi there ! i've already follow ur blog. please follow me back :D
tq

Anonymous said...

Buat apa nak aibkan org.. Tak baik.. Berdosa.. Lagi pun ini pun gambar aje.. Tah.. Tah..dah buat super impose.. Kan dah jadi fitnah..

vuhelp.net said...

so nice blogger

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.