Friday, October 25, 2013

Penipu! Calon Pas tiada hubugan darah dengan keluarga Tan Sri Azizan Razak

pilihanraya kini     4:15 PM    


Pada semalam calon Pas bersama pemimpin Pas mengadakan sidang media menjelaskan kepada pemberita perkembangan semasa perjalanan kempen mereka untuk mempertahankan Dun Sg Limau. Pengarah jentera Pas, Mahfuz Omar mendakwa calon Pas merupakan adik-beradik arwah Ustaz Azizan.

Ekoran kenyataan itu di sidang media semalam. Kini kecoh apabila ada adik beradik arwah Ustaz Azizan mula mempertikaikan tindakan calon PAS tersebut yang tergamak berbohong kepada wartawan Sinar Harian kononnya beliau ada pertalian saudara kategori "bau-bau bacang".

Walhal sebenarnya calon Pas tersebut langsung tidak mempunyai sebarang pertalian keluarga dgn arwah Ustaz Azizan Razak menurut keluarga arwah.

Malah.., keluarga arwah Ustaz Azizan juga kesal kerana calon PAS ini mengaku yang beliau merupakan anak didik arwah padahal ketika arwah masih hidup dulu, calon PAS ini merupakan salah seorang yang menentang arwah dan sanggup bersekongkol dengan musuh arwah seperti Phahrolrazi secara diam-diam.

Nampaknya calon PAS sudah terdesak beb. Banner-banner yang digunakan pada PRK DUN Sg Limau ini pun turut menggunakan gambar arwah Ustaz Azizan yang telah diphotoshopkan bersama dengan gambar calon PAS bagi meraih undi simpati.

Berita selanjutnya, sila [klik sini]

1 comments :

Anonymous said...

Kalua dengan babi mungkin ada kalau menengok dari bentuk badan he he he

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.