Thursday, January 23, 2014

Budak PR kata "Allah tak suruh pergi Mekah"

pilihanraya kini     1:30 PM    


Pelbagai gelagat dan reaksi orang ramai ketika melontar pandangan melalui komen-komen dalam facebook bagi mengulas kejadian Anwar Ibrahim diusir oleh kerajaan Jepun.

Seorang penyokong Pakatan Rakyat (PR), Mohd Haziq Kasim ketika mengulas telah memberi kenyataan pelik.

Kini, kenyataannya telah di-print screen dan disebar di dalam facebook. Ada yang mempersoal dan ada juga yang menyokong kenyataan itu. Macam-macam.




2 comments :

Anonymous said...

Inilah akibatnya apabila ideologi liberal mula meresapi fikiran anak muda

Anonymous said...

Budak2 lagi ni..basic agama pun tunggang langgang lagi... Mcm ni nak serahkan kalimah Allah kepada bukan Islam dengan alasan iman umat Islam kini amat tinggi..alamatnya berduyun2 la anak2 orang Islam di murtadkan nanti.. .

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.