Wednesday, July 23, 2014

#PrayForMH17: Ada Cebisan Mayat Tidak Diambil

pilihanraya kini     1:47 PM    
KUALA LUMPUR: Ketua pasukan pakar antarabangsa Jan Tuinder yakin bahawa hanya ada 200 mayat di Kharkiv, Ukraine dan turut yakin bahawa lebih banyak jasad akan ditemui sebaik sahaja beg yang mengandungi cebisan anggota diperiksa sepenuhnya.

Jurucakap Pertubuhan Keselamatan dan Kerjasama Eropah (OSCE), Michael Bociurkiw berkata terdapat cebisan mayat yang tidak diambil.

Namun begitu, menurut pemantau antarabangsa, sesetengah cebisan mayat tidak dapat dibawa kerana sudah mula reput dan ditinggalkan di tempat kejadian di timur Ukraine.

Daripada 298 yang terbunuh selepas MH17 terhempas pada 17 Julai lalu, 193 ialah warga Belanda.
Kesemua mauat tersebut akan diterbangkan ke Belanda yang sebelum ini mengutuk cara mayat penumpang MH17 itu diuruskan di Ukraine.

Malaysia pula menyifatkan tindakan menghalang pasukan penyiasat masuk ke kawasan nahas sebelum ini sebagai tidak berperikemanusiaan.


Sumber : http://www.astroawani.com/news/show/mh17-terdapat-cebisan-mayat-yang-tidak-diambil-kata-osce-40513?cp

1 comments :

Anonymous said...

http://malaysian-properties-iec.blogspot.com/2014/04/lawyer-firm-that-was-cheat-to-be-watch.html

LAWYER FIRM THAT WAS A CHEAT TO BE WATCH OUT - URGED BY SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE COMMITTEES

To all Malaysians respected,

respectfully here, we wish to inform that YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) and YIP JIUN HANN job as a lawyer who runs at: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR ROAD 53, DESA JAYA, KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

We are all Malaysians to take notice and far from people mentioned above because do not hit plot

They are very nasty and black hearts (cruel), able to cheat women money, destroy families and himself consuming of Temple money, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, and pretend to report police lost receipts ......... please note

Thank you,
SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.