Monday, August 18, 2014

Haji Hadi ditipu KETUM!!!

pilihanraya kini     1:00 PM    

Tidak sampai 24 jam PAS membuat pengumuman menyokong Wan Azizah & Azmin sebagai calon Menteri Besar Selangor,  PKR memaklumkan Azmin tarik diri untuk dicalonkan menjadi Menteri Besar Selangor. Sangat-sangat mudah untuk menipu Haji Hadi dan menipu Nik Aziz.

Namun mereka lupa, Sultan Selangor tidak perkenan negerinya ditadbir oleh Azizah seorang penduduk tetap Singapura.

Persoalannya kini, TS Khalid akan mengadap kepada DYMM Sultan Selangor. Oleh kerana tipu menipu menjadi tidak terkawal dalam Pakatan Rakyat sekarang ini, sudah pasti jalan Pilihanraya Negeri akan terpaksa digunakan. 

Rakyat dan negeri Selangor menjadi kacau-bilau gara-gara PAS yang membuat U Turn. Apakah Pilihanraya Negeri Selangor bila-bila masa ini akan mengurangkan kerusi PAS daripada 15 kepada 4 sahaja? Yang pasti DAP tidak lagi mahu pengundinya memberi undi kepada PAS yang susah diurus dan menyusahkan.

1 comments :

Anonymous said...

http://malaysian-properties-iec.blogspot.com/2014/04/lawyer-firm-that-was-cheat-to-be-watch.html

LAWYER FIRM THAT WAS A CHEAT TO BE WATCH OUT - URGED BY SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE COMMITTEES

To all Malaysians respected,

respectfully here, we wish to inform that YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) and YIP JIUN HANN job as a lawyer who runs at: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR ROAD 53, DESA JAYA, KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

We are all Malaysians to take notice and far from people mentioned above because do not hit plot

They are very nasty and black hearts (cruel), able to cheat women money, destroy families and himself consuming of Temple money, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, and pretend to report police lost receipts ......... please note

Thank you,
SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.