Monday, August 18, 2014

PAS MEMANG MUNAFIK!!! -Teng Chang Khim

pilihanraya kini     3:00 PM    Cina ni pernah kata PAS parti munafik dan tidak boleh dipercayai.

Ramai penyokong PAS marah dengan Cina DAP ini.

Tapi hari ini terbukti sifat itu benar apabila PAS membuat keputusan 'U-Turn' menolak Menteri Besar sedia ada dengan menamakan (baca menyokong) calon Menteri Besar baharu bagi Selangor (Kedua-duanya bukan anak jati Selangor, tapi lahir di Singapore).

Bak kata orang, kalau tak dapat mencalonkan bini si KETUM, dapat calonkan si suami yang pernah mempawahkan bininya pada si KETUM pun jadilah...

Namun apa yang kita boleh pelajari dari kemelut Menteri Besar ini sesungguhnya puak-puak Anwarinas dalam PAS memang tak boleh dipercayai.

Tikam belakang, khianat dan sifat berpura-pura 'taqqiyah' memang menjadi sifat semulajadi mereka.

Nampaknya betullah kata DAP, PAS tidak boleh dipercayai dan munafik. 


Kesian kita lihat berbondong-bondong ahli PAS ditipu oleh pemimpin atasan mereka. Kesian nasib ahli-ahli PAS yang berdoa untuk Khalid dikhianati sendiri oleh pemimpin atasan mereka. 

Jika ulama mereka boleh diketepikan, jika agama sendiri boleh dilacurkan, jika kepentingan bangsa boleh digadai... jadi apa nak herankan dengan keputusan u-turn PAS ini. 

Asalkan masyuk dan DAP suka, PAS boleh berubah bila-bila masa.

Kumpulan Anwarinas berjaya mengenepikan keputusan Majlis Syura dan Ulama untuk terus menjilat Anwar...Syabas untuk PAS Anwarinas di Selangor tetapi mereka mungkin 'terbabas' di luar Selangor...

Kita lihat ramai ahli-ahli PAS di luar sana meratap kekecewaan. Harapan untuk melihat Selangor ditadbir oleh majoriti exco-exco dari parti PAS akhirnya dihancurkan oleh pemimpin atasan mereka sendiri. 

Mereka dah berkata; "PAS makin sesat dan disesatkan oleh Anwar dan DAP. Berapa banyaklah duit agaknya yang PAS dapat untuk mengubah keputusan..."

TS Khalid dalam kenyataannya mengatakan beliau akan mengadap DYMM Tuanku Sultan Selangor untuk memberi nasihat mengenai langkah-langkah seterusnya dan berharap pentadbiran negeri Selangor tidak terjejas dengan krisis politik tersebut.

Hahahah...lantaklah hangpa gaduh sama sendiri sampai lunyai Selangor.

Keputusan yang akan diingati oleh golongan ulama dan murabbi PAS sebagai perbuatan khianat terhadap ummah...
Kekecewaan dalaman PAS semakin membengkak... 
U-turn sampai masuk lubang....

sumber : mymassa

2 comments :

Cia ling said...

buat teman''yg suka main poker online..kunjungi ya www.rimbapoker.com

Anonymous said...

http://malaysian-properties-iec.blogspot.com/2014/04/lawyer-firm-that-was-cheat-to-be-watch.html

LAWYER FIRM THAT WAS A CHEAT TO BE WATCH OUT - URGED BY SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE COMMITTEES

To all Malaysians respected,

respectfully here, we wish to inform that YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) and YIP JIUN HANN job as a lawyer who runs at: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR ROAD 53, DESA JAYA, KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

We are all Malaysians to take notice and far from people mentioned above because do not hit plot

They are very nasty and black hearts (cruel), able to cheat women money, destroy families and himself consuming of Temple money, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, and pretend to report police lost receipts ......... please note

Thank you,
SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.