Tuesday, September 8, 2015

Dollah Bukan Pilihan Saya - Presiden FAM

pilihanraya kini     10:15 AM    Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah mendedahkan bahawa baginda tidak mahu mendapatkan khidmat Dollah Salleh sebagai pengendali pasukan Harimau Malaya.

"Dari awal lagi, Dollah (Salleh)bukan pilihan saya, tetapi ahli jawatankuasa teknikal mahukan khidmat Dollah," ujar Tengku Abdullah.

Berikutan kekalahan 10-0 kepada Emiriah Arab Bersatu di Abu Dhabi, baginda telah menyatakan hasrat untuk melepaskan jawatannya sebagai presiden FAM secara berperingkat dan akan melantik Datuk Seri Affandy Hamzah sebagai pemangku presiden.

"Saya telah menyatakan niat saya untuk mengupah seorang jurulatih asing, saya sangat kecewa dengan keputusan kekalahan yang terburuk dalam sejarah bola sepak Malaysia.

Dollah Salleh yang mengambil keputusan untuk meletakkan jawatan beliau pengendali Hari Malaya sebaik sahaja tiba di Malaysia dari Abu Dhabi tempoh hari dan FAM melantik Datuk Ong Kim Swee sebagai pengendali sementara untuk harungi baki perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2018/Piala Asia 2019.

"Harap FAM akan melantik jurulatih luar negara untuk masa akan datang bagi membaiki keadaan yang kritikal ini.

2 comments :

Anonymous said...

senangnya nak lepas tanggungjawap..
PRESIDEN akur kehendak macai bawahan ..... hanya di MALAYSIA

saya pendatang baru di ROOM ini ingin mengucapkan terima kasih banyak kepada Aki Sholeh Paty , berkat bantuan No togel 4Dnya 1011 yang aki berikan ternyata benar2 tembus, saya tidak tau harus berbuat apa untuk membalas kebaikan AKI,awalnya saya kurang yakin dengan angka yang MBAH berikan, tapi ternyata alhamdulillah saya menang 4D lagi dan sionya, sudah berapa banyak peramal yang saya hubungi tidak ada satupun yang tembus malahan hutang-hutang saya bertambah banyak,kini kehidupan saya jauh lebih sukses dari pada sebelumnya ini semua berkat bantuan AKI SHOLEH PATY,bagi teman-teman pembeli kupon putih yang tidak pernah merasakan kemenangan 4D silahkan hubungi Aki Sholeh Paty di nomor : 0852-4466-9169-dan angka yang di berikan AKI SHOLEH PATY dalam7 putaran ini tidak perna meleset,anda jangan mudah tergiur dengan janji-janji saatnya kita perlu bukti hanya AKI SHOLEH PATY yang menjamin 100% kemenangan.kalau mau bukti hubungi sekarang. SEMOGA.JP
• لالله�أشهدألاإله إلاالله،وأشهدأن محمدرسوالله صلى الله عليه وسلموعليكومالله�أشهدألاإله

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.