Tuesday, June 14, 2016

Mastura sedia tunai tanggungjawab sebagai pengundi

pilihanraya kini     2:30 PM    


Calon Barisan Nasional (BN) Datin Mastura Mohd Yazid yang masih dalam tempoh edah, kini bersedia untuk menunaikan tanggungjawab sebagai pengundi pada pilihan raya Kecil (PRK) Kuala Kangsar pada 18 Jun ini.

Merujuk kenyataan Mufti Perak Tan Sri Dr Harussani Zakaria kepada Bernama pada Sabtu lepas, Mastura, 55, bersyukur apabila pakar agama itu menjelaskan beliau boleh keluar mengundi.

"Alhamdulillah, saya akur dengan nasihat beliau kerana sebelum ini pun saya menuruti nasihatnya mengenai keadaan saya (edah) ketika ini," katanya dalam satu wawancara khas dengan beberapa agensi media di kediamannya di Bukit Chandan di sini, hari ini.

Pada Sabtu lepas, Harussani ketika dihubungi Bernama menjelaskan, calon BN itu boleh keluar mengundi, namun perlu menjaga adab, mematuhi etika berpakaian yang bersesuaian dan tidak terlalu menonjolkan diri kepada khalayak ramai.

Harussani berkata demikian selepas diminta mengulas kenyataan Mastura yang mahu merujuk kepada pakar agama berhubung perkara berkenaan.

Mastura berada dalam tempoh edah berikutan kematian suaminya yang juga penyandang kerusi Parlimen Kuala Kangsar Datuk Wan Mohammad Khair-il Anuar Wan Ahmad, yang terkorban dalam nahas helikopter di Sebuyau, Sarawak pada 5 Mei lalu.

Berikutan berada dalam dalam tempoh edah selama empat bulan 10 hari yang akan berakhir pada pertengahan September ini juga menyebabkan beliau menghadapi kekangan untuk berkempen pada PRK itu.

Pusat mengundi bagi Mastura ialah di Sekolah Kebangsaan Raja Perempuan Muzwin.
PRK Kuala Kangsar menyaksikan pertembungan empat penjuru antara BN, Pas, Parti Amanah Negara (Amanah) dan Bebas.

2 comments :

PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.

Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih.


KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.

© 2011-2014 PILIHANRAYA KINI . Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.